بحران وای فای (WiFi) تکنولوژی لای فای (LiFi)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در کامپیوتر، برق و فناوری اطلاعات
- کد COI اختصاصی: CONFITC05_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 764
نویسندگان
کارشناس مهندسی فناوری اطلاعات
چکیده
امروزه تکنولوژی وای فای (WiFi) به کاربر این امکان را می دهد که به دستگاه های متفاوت بدون هیچ گونهسیم و کابلی ارتباط برقرار کند، تجهیزات بی سیم به شما کمک می کند تا اطلاعات را به راحتی برای مشتریانخود به نمایش دربیاورید، در مقابل مشکلات تکنولوژی وای فای (WiFi) مشکلات رادیویی، مشکلات سرعتلینک ، سوئیچ ها ، روترها ، سرورها و موارد مشابه می باشد. بنا به هشدار کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا، بهدلیل پر شدن ظرفیت وای-فای، بحران طیف وای-فای در راه است با این حال با گسترش روز افزون فناوریاطلاعات و پیشرفته شدن شبکه های کامپیوتری و نیاز به تبادل اطلاعات با سرعت بالا احتیاج به تکنولوژی باعملکرد بهتر بیش از پیش محسوس می باشد. تکنولوژی لای فای (LiFi) یک فناوری ارتباطی بیسیم دوسویهپرسرعت، مانند وای-فای است. لایفای زیرمجموعه ای از ارتباطات بی سیم نوری (OWC) است و می تواندمکملی برای ارتباطات فرکانس رادیویی (وای- فای و شبکه های سلولی) یا جایگزینی برای فناوری های پخشهمگانی باشد. در فناوری وای- فای از امواج رادیویی استفاده می شود، اما در لای- فای برای انتقال اطلاعات ازطیف نور مرئی، فروسرخ و نزدیک به فرابنفش استفاده می شود. این فناوری بخشی از فناوری های ارتباطات نورمرئی است که توانایی حمل حجم بسیار بیشتری از اطلاعات را دارد و به عنوان راه حلی برای غلبه برمحدودیت های پهنای باند فرکانس رادیویی پیشنهاد شد. این فناوری (OWC) از دیودهای نوری (LED) به عنوانرسانه ای برای انتقال اطلاعات بهره می برد تا یک شبکه ارتباطی پرسرعت را به شکلی شبیه به وای- فای عرضه کند.کلیدواژه ها
تکنولوژی وای فای، تکنولوژی لای فای، تجهیزات بی سیم، شبکه های سلولیمقالات مرتبط جدید
- تشخیص بیماریهای سلامت روان با استفاده از الگوریتمهای شبکههای عصبی کانولوشنی (CNNs) و ماشین بردار پشتیبان SVM
- ادغام هوش مصنوعی با دامپزشکی: انقلاب دیجیتالی در بهبود مراقبت از حیوانات خانگی و خدمات مشتریان
- شناسایی بد افزارهای اندرویدی با ترکیبی از الگوریتم های یادگیری ماشین
- ارزیابی عملکرد نرم افزارAda از منظر کاربر، دقت تشخیص و سیستم بهداشت و درمان
- مدیریت مخاطرات در تولید و توسعه پروژههای نرم افزاری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.