مقایسه تاثیر اندازه حفره در مشخصات تقویت کننده فیبر حفره دار ایتربیومی واربیومی با استفاده از روش ضریب شکست موثر

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: دومین همایش ملی مهندسی اپتیک و لیزر ایران
  • کد COI اختصاصی: NCOLE02_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1445
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم کریمی

پژوهشکده فیزیک پلاسما و گداخت هسته ای، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، سازمان انرژی اتمی ایران

چکیده

فیبرهای کریستال فوتونی با خواص غیر عادی برای ساخت تقویت کنندههای فیبر حفرهدار بهکار میروند. در این مقاله با استفاده از روشضریب شکست موثر اسکالر، تقویت کنندههای فیبر حفرهدار ایتربیومی و اربیومی تجزیه و تحلیل شدهاند و مشخصات مختلف این نوع فیبرهای از قبیل ضریب شکست موثر مغزی و غلاف، پارامترVقطر میدان مدی و مشخصات اصلی شامل طول بهینه و بهره بیشینه محاسبه و مقایسه شدند. این مقاله نشان دادیم طول بهینه در تقویتکنندههای فیبرهای حفرهدار آلاییده به ایتربیوم نسبت به اربیوم در شرایط یکسان چگالی آلاینده و توانهای ورودی کوتاهتر است. تغییرات طول بهینه و بهره بیشینه در فیبرهای آلاییده اربیومی با تغییر کسر پرشدگی هوا دارای روند مشخص و قابل پیشبینی است در حالیکه در فیبرهای آلاییده ایتربیومی چنین نیست.

کلیدواژه ها

فیبرهای کریستال فوتونی، تقویتکنندههای فیبر نوری، اربیوم، ایتربیوم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.