تأثیر خودکارآمدی بر ناامنی ادراک شده با توجه به نقش میانجیگر عزت نفس کارکنان در صنعت بانکداری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مدیریت، حسابداری و اقتصاد سالم در بانک، بورس و بیمه
  • کد COI اختصاصی: AMSCONF06_198
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 374
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احسان ابراهیمی کسمائی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی، گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور، مرکز رشت

بهروز اسکندرپور

استادیار گروه مدیریت، مدیریت بازرگانی، دانشگاه پیام نور، تهران

چکیده

مقاله حاضر به با هدف بررسی تأثیر خودکارآمدی بر ناامنی ادراک شده با توجه به نقش میانجیگر عزت نفسکارکنان در صنعت بانکداری انجام شده است. جامعه آماری تحقیق را کارکنان شعب بانک سپه استان گیلان به تعداد 330تشکیل دادند. تحقیق حاضر از نظر هدف کاربردی و به لحاظ چگونگی انجام کار، از نوع توصیفی و همبستگی بود. ابزاراصلی مورد استفاده برای تحقیق حاضر را پرسشنامه تشکیل میداد که روایی و پایایی آن مورد بررسی و تایید قرار گرفت.به منظور اندازهگیری حجم نمونه از روش کوکران محدود استفاده شد که در نهایت، تعداد 178 پرسشنامه صحیح به روشنمونه گیری غیر احتمالی در دسترس از بین افراد جامعه دریافت گردید. از طرفی، در راستای تحلیل داده های بدست آمدهاز نرم افزارهای SPSS 25 و PLS 3 استفاده گردید و روش مورد استفاده برای آزمون فرضیات حداقل مربعات جزئی بود. نتایج یافته های تحقیق نشان داد که رابطه معناداری بین خودکارآمدی و ناامنی ادراک شده وجود دارد. این یافته هاهمچنین مشخص نمود که عزت نفس نقش میانجیگر در رابطه بین خودکارآمدی و ناامنی ادراک شده ایفا می کند، هرچند که نوع میانجی عزت نفس ناقص بود. بنابراین، می توان گفت که توجه به موضوعاتی همچون خودکارآمدی و عزتنفس در ناامنی ادراک شده محسوس بوده و تاثیر معناداری بر روی آن می گذارند.

کلیدواژه ها

خودکارآمدی، ناامنی شغلی ادراک شده، عزت نفس کارکنان، صنعت بانکداری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.