بررسی چگونگی انتقال دانش در کارکنان شعب بانك صادرات شهر رشت
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مدیریت، حسابداری و اقتصاد سالم در بانک، بورس و بیمه
- کد COI اختصاصی: AMSCONF06_185
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 567
نویسندگان
آموزشکده فنی و حرفه ای سما سیاهکل، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد لاهیجان، سیاهکل، ایران
استادیار، گروه مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
دانشیار، گروه مدیریت دولتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران
چکیده
انتقال دانش موجب کاهش هزینه ها، توسعه و بهبود عملکردها، بهبود ارائه خدمات به مشتریان، کاهش زمان توسعهمحصولات جدید، کاهش زمان تأخیر در تحویل کالا به مشتریان و در نهایت کاهش هزینه مربوط به یافتن و دسترسی بهانواع ارزشمند دانش در داخل سازمان و در میان کارکنان می شود. با توجه به اینکه انتقال دانش تحت تأثیر عواملمختلفی مانند ویژگی های فردی دارندگان دانش، سازوکار انتقال دانش، عوامل انگیزشی اثرگذار بر فرآیند انتقالدانش و محیط فعالیت کسب و کار قرار دارد، پژوهش حاضر با هدف بررسی چگونگی انتقال دانش در بین کارکنان شعببانك صادرات شهر رشت انجام شد. در این پژوهش برای سنجش میزان انتقال دانش در بین کارکنان بانك صادرات شهررشت از پرسشنامه شش سوالی شیائو (1996) استفاده شد. از جامعه آماری پژوهش نمونه ای به حجم در حدود 200 نفربا به کارگیری فرمول نمونه گیری کوکران انتخاب شد. روش نمونه گیری مورد استفاده در این پژوهش، نمونه گیری طبقه ای(تناسبی) بود. در این روش نمونه گیری، پرسشنامه در تمام شعب بانك صادرات شهر رشت، که شامل 31 شعبه و بخشمرکزی هستند، پخش شده و مورد مطالعه قرار گرفت. بر اساس نتایج بهدست آمده متغیر انتقال دانش دارای کمترینامتیاز 1/33، بیشترین مقدار 5 ، میانگین 3/7264، انحراف معیار 0/72286 و واریانس 0/523 بود. با توجه به این که میانگین به دست آمده بالاتر از میانگین نظری (3) بوده است لذا انتقال دانش در جامعه هدف در سطح مناسب قرار دارد.کلیدواژه ها
بانک صادرات، بهبود عملکرد، تسهیم دانشمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.