بررسی مقایسه ای مدل های محاسبه زمان تأخیر تقاطع های چراغ دار با زمان بندی ثابت در حالت غیر اشباع (مطالعه موردی تقاطع خیابان های اکبری و صالحی در تهران)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: NCCE12_261
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 666
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسیح بهشتی

دانشجوی کارشناسی ارشد راه و ترابری، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف

سروین مولایی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد حمل و نقل، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف

پگاه امینی

دانشجوی کارشناسی ارشد حمل و نقل، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف

چکیده

زمان تأخی ر پارامتر اصلی در ار زیابی سطح سر ویس تقاطع های چراغ دار است. تاکنون مدل های متفاوتی برای تخمین زمان تأخیر در تقاطع های چراغ دار ارائه شده که هر یک سعی در افزایش دقت داشته اند. در پژوهش حاضر زمان تأخیر در تقاطع چراغ دار اکبری -صالحی در تهران، با استفاده از مدل های وبستر، اکلیک و نرم افزارهای سینکرو و ویسیم محاسبه شده و با زمان تأخیر بدست آمده از برداشت میدانی به روش HCM مقایسه شده است. نتایج نشانگر اختلاف کم مقادیر زمان تأخیر محاسبه شده از روش های مختلف در درجه های اشباع کم و افزایش این اختلاف در درجه هایاشباع بالا می باشد.

کلیدواژه ها

مدل های تأخیر، تقاطع های چراغدار، سطح سرویس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.