بررسی تاثیر انفجار بر روی رفتار غیر خطی دیوار برشی فولادی دارای بازشو
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران
- کد COI اختصاصی: CAUM03_145
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 364
نویسندگان
دانشجو دکتری عمران سازه دانشگاه آزاد واحد نور،
چکیده
سیستم دیوار برشی فولادی که بصورت ورق فولادی محاط در داخل دو تیر و ستون میباشد در چند دهه ی اخیر به عنوان یکی از سیستمهای مقاوم در برابر بارهای جانبی بصورت جدی مورد توجه قرار گرفته است . این پدیده ی نوین که در حال حاضر به سرعت رو به گسترش است در ساخت ساختمانهای جدید و همچنین تقویت ساختمانهای موجود در کشورهای پیشرفته و بخصوص در کشورهای زلزله خیزی مانند آمریکا و ژاپن بکار گرفته شده است و کارآیی قابل توجهی از خود نشان داده است برخی مواقع به دلیل نیازهای معماری و یا عوامل غیرسازهای که معمولا ملاحظات سازهای را تحت الشعاع خود قرار میدهند، وجود بازشو اجتنابن اپذیر خواهد بود . بنابراین بررسی رفتار دیوار برشی فولادی بازشودار و مطالع هی پارامترهای اصلی تاثیر گذار بر آن ضرورت پیدا میکند .در این مقاله برخی پارامترهای اصلی تاثیرگذار بر رفتار غیر خطی دیوار برشی فولادی بازشودار و بدون بازشو مورد مطالعه قرار گرفته و با مقایسه پارامترهای خروجی آنها اثر بازشو بر رفتار دیوار برشی فولادی تحت بارگذاری انفجار بررسی شده است برای بررسی درستی مدلسازی عناصر محدود، نتایج تحلیلهای عددی انجام شده توسط نرم فزار عناصر محدود آباکوس با نتایج آزمایشگاهی موجود مقایسه شده و از صحت مدلسازی اطمینان حاصل شده است .در ضمن نحوه ی اعمال بارگذاری بر روی مدلها بصورت بار چرخه ای بوده و از ضوابط آیین نامه 24_ATCتبعیت می کند.کلیدواژه ها
دیوار برشی فولادی ، دیوار برشی فولادی دارای بازشو، پانل فولادی ، بارگذاری انفجارمقالات مرتبط جدید
- بازخوانی مولفه های معماری همساز با اقلیم در طراحی مساجدنمونه موردی مساجد تاریخی شهرستان دزفول
- بررسی مشکلات نوسازی بافت های فرسوده شهری (نمونه موردی : محله وکیل آباد مشهد)
- آثار تاریخی شهر اصفهان در عصر صفویه
- طرح احیاء حمام طرقبه با رویکرد ارتقا تعاملات اجتماعی
- رنگ شناسی تزئینات معماری مساجد کرمان(نمونه مورد مطالعه مساجد بازار کرمان )
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.