نقش داده کاوی و مدیریت ارتباط با مشتری در تجارت و بازاریابی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در مهندسی برق،کامپیوتر، مکانیک و مکاترونیک در ایران و جهان اسلام
  • کد COI اختصاصی: ICECM01_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 766
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن ییلاقی اشرفی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، موسسه آموزش عالی هدف

مبینا یخکشی

طاهره متکان

چکیده

پیشرفت در فن آوری، بازاریابی رابطه ای را در سال های اخیر به واقعیت تبدیل کرده است. فناوری هایی از قبیل انبارداری داده ها و داده کاوی، مدیریت ارتباط با مشتری را به حوزه جدیدی تبدیل کرده است که شرکت ها می توانند از مزیت رقابتی برخوردار شوند. بویژه از طریق داده کاوی - استخراج اطلاعات پیش بینی پنهان از پایگاه های اطلاعاتی بزرگ-سازمان ها می توانند مشتریان ارزشمند را شناسایی کنند، رفتارهای آینده را پیش بینی کنند و شرکت ها را قادر به تصمیم گیری های پیشگیرانه و مبتنی بر دانش کنند. تجزیه و تحلیل خودکار آینده گرا که با داده کاوی امکان پذیر شده است فراتر از تجزیه و تحلیل رویدادهای گذشته است که معمولاً توسط ابزارهای تاریخ گرا مانند سیستم های پشتیبانی تصمیم ارائه می شود. ابزارهای داده کاوی به سوالات شغلی پاسخ می دهند که در گذشته انجام آنها بسیار زمان بر بوده است. با این حال، پاسخ به این سوالات مدیریت ارتباط با مشتری را ممکن می سازد. داده کاوی امکان استخراج اطلاعات ارزشمند از داده های تاریخی و پیش بینی نتایج شرایط آیندهرا فراهم می کند. مدیریت ارتباط با مشتری، مشتری را به عنوان نقطه مرکزی در نظر می گیرد که برای مشتریان سازمان ارزش قائل است. این مقاله تکنیک های مختلف داده کاوی و تأثیر آن بر مدیریت ارتباط با مشتری را بررسی می کند. داده کاوی کاربردهای مختلفی برای مدیریت ارتباط با مشتری دارد. در این مقاله، ما به شناسایی تکنیک های مناسب داده کاوی برای فعالیت های مختلف مدیریت ارتباط با مشتری می پردازیم. این مقاله تلاش می کند تا داده کاوی و مدل مدیریت ارتباط با مشتری را ادغام کند.

کلیدواژه ها

مدیریت با مشتری، داده کاوی، رضایت مشتری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.