مروری بر کنترل های داخلی در تحقیقات حسابداری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی، اقتصاد و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: MPCONF06_220
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 952
نویسندگان
گروه حسابداری ، واح د بیرجند ، دانشگا ه آزاد اسلامی، بیرجند، ایران
استادیار گروه حسابداری ، دانشگا ه آزاد اسلامی واحد بیرجند ، بیرجند، ایران
چکیده
کنترل داخلی روشیی برای اطمینان از دستیابی به اهداف سازان در اثربخشی عملیاتی و کارآیی، گزارشگری مالی قابل اعتماد و رعایت قوانین، مقررات و سیاست ها است که همه چیز را کنترل می کند و خطرات مربوط به یک سازمان را کنترل کرده و نقش مهمی در تشخیص و جلوگیری از کلاهبرداری و محافظت از منابع سازمان، اعم از دارایی های مشهود (مثلاً ماشین آلات و دارایی) و نامشهود (علائم تجاری) دارد. در سطح سازمانی، اهداف کنترل داخلی مربوط به قابلیت اطمینان گزارشگری مالی، بازخورد به موقع از دستیابی به اهداف عملیاتی یا استراتژیک و رعایت قوانین و مقررات است. در سطح معامله خاص، کنترل داخلی به اقدامات انجام شده برای دستیابی به یک هدف خاص (مثلاً نحوه اطمینان از پرداخت سازمان به اشخاص ثالث برای خدمات معتبر ارائه شده) اشاره دارد. این پژوهش مطالعاتی را در مورد کیفیت کنترل داخلی و پیامدهای اقتصادی آن برای ذینفعان از جمله سرمایه گذاران، طلبکاران، مدیران، حسابرسان و تحلیلگران مالی مورد بررسی قرار می دهد. سه بینش اصلی از این تحلیل ناشی می شود. اول، شواهدی در مورد پیامدهای اقتصادی کیفیت کنترل داخلی نشان می دهد که کیفیت کنترل داخلی می تواند تأثیر قابل توجهی در تصمیم گیری توسط استفاده کنندگان از اطلاعات مالی داشته باشد. دوم، نتایج تحقیقات مربوط به ارتباط تجربی بین ساختار مالکیت، ویژگی های خاص هیئت مدیره و کیفیت کنترل داخلی به طور کلی ادغام می شود و سوم شواهد تجربی در مورد ارتباط بین ویژگی های کمیته حسابرسی و کیفیت کنترل داخلی به طور کلی از یک ارتباط مثبت و معنادار پشتیبانی می کند.کلیدواژه ها
کنترل داخلی، ساختار مالکیت، هیئت مدیرهمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.