بررسی میزان موفقیت شرکت های تعاونی روستایی از دیدگاه روستائیان (مطالعه موردی: استان لرستان)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: پنجمین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: MDCONF05_103
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 419
نویسندگان
کارشناس ارشد توسعه روستایی از دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
چکیده
امروزه شرکت های تعاونی های روستایی یكی از مهمترین عوامل توسعه روستایی تلقی می شوند که می تواند از جنبه هایمادی و معنوی نه تنها برای مردم روستا بلكه برای جامعه مفید باشد. لذا این مطالعه با استفاده از رویكرد توصیفی-استنباطی به بررسی و شناسایی عوامل موثر بر موفقیت تعاونی های روستایی در استان لرستان بر اساس دیدگاه روستاییانمی پردازد. یافته های این مطالعه نشان می دهد که میزان موفقیت 8/50 درصد شرکت های تعاونی روستایی استان لرستاندر حد کم، 18/50 درصد در حد متوسط، 60 درصد در حد زیاد و 13 درصد درحد بسیار زیاد ارزیابی شده است.همچنین میزان مشارکت روستاییان در شرکت های تعاونی روستایی، کیفیت بازاریابی محصولات کشاورزی و تواناییتأمین اعتبار و تسهیلات توسط شرکت های تعاونی های روستایی تاثیر مثبت و معناداری بر میزان موفقیت شرکت هایتعاونی روستایی دارد. بنابراین در جهت موفقیت روزافزون شرکت های تعاونی روستایی پیشنهاد زیر ارائه می گردد که درراستای پیشبرد اهداف تعاونی های روستایی جلساتی به منظور نظرخواهی و تبادل اطلاعات میان روستاییان و اعضایشرکت های تعاونی روستایی برگزار گردد.کلیدواژه ها
تعاونی، توسعه، روستا، موفقیت، لرستانمقالات مرتبط جدید
- الگوهای معماری بومی در اقلیم گرم و خشک و سرد
- معیارهای طراحی مسکن همساز با اقلیم نواحی کوهستانی
- بررسی سیستماتیک عملکرد بانک های سبز در کاهش اثرات زیست محیطی: تحلیل و ارزیابی روش ها و نتایج
- بررسی انواع جلبک های ضد باکتری و عملکرد ویژه آن ها در حفظ پایدار محیط زیست
- تحلیل فضایی ریزگردها و اثرات جغرافیایی آن در منطقه بمپور
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.