ارزیابی تاثیر عملکردی استانداردهای شاخص مدیریت پروژه در طراحی، پیاده سازی دفتر مدیریت پروژه PMO و ارائه راهکارهای بهینه با الگوریتممورچگان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و دومین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE05_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 612
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمهدی مداحی

استادیار دانشکده معماری و شهر سازی، موسسه آموزش عالی خاوران مشهد ، ایران

علی رضا شکری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت ، موسسه آموزش عالی خاوران مشهد ،ایران

چکیده

نگاه محققان و صاحب نظران در حوزهی مدیریت پروژه در غالب به اتمام رساندن یک پروژه با توجه به ابتدا و انتهای آن پروژه نیازمند بهزمانبندی و مدیریت بوده است. در نتیجه باتوجه به گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی در عصر حاضر و پروژه های متنوع و متعدد که با حجم عظیمیاز انواع فعالیت ها روبه روست توانسته است افراد بسیار زیادی را برای اجرایی ساختن پروژه ها درگیر کند که استفاده از شیوه های سنتی قدیم بامشکلات بسیاری روبهرو میشود. استفاده از شیوههای نوین با در نظر گرفتن استانداردها و قوانین از پیش تعیین شده برای دستیابی به مدیریتیمناسب و متعادل بسیار مهم میباشد. هدف اصلی این پژوهش درنظرگرفتن استانداردها، راهیابی به اهداف مورد نظر پروژه و ارائه راهکارهایبهینه سازی همچون مدت زمان اجرایی شدن پروژه و یا کاستن از هزینه اجرا بوده تا گام موثری در افزایش بهره وری یک پروژه در زمان مناسبداشته باشیم. در کنار عواید گفته شده باید به دنبال تحلیل های قوی تری با کمک استانداردها و قوانین نسبت به گزینه های سنتی بوده تابتوان.راهکارهای بهتری ارائه داد که از این رو الگوریتم مورچه کاوشگر (Ant-Miner) به عنوان شیوه ای نوین انتخاب گردید که مبتنی بر کلونیمورچه بر پایه یک الگوریتم داده کاوی است که با کمک مجموعه ای از داده ها برای کشف قوانین نوین دسته بندی می شود. این الگوریتم مبتنی بررفتار کلونی مورچه ها است و با وجود سادگی اعضای آن، یک رفتار جمعی را تولید می کنند که آنها را قادر می سازد تا کارهای پیچیده ای را کهبه تنهایی قادر به انجام آن نیستند، انجام دهند،در ادامه بعد از دستیابی به الگوریتم در کنار استانداردهای تعریف شده به ارائه راهکاری بهینه درغالب تعریف دفتر مجموعه برای بهبود شرایط مدیریت پروژه در یک مجموعه می پردازیم.

کلیدواژه ها

مدیریت پروژه، شیوه نوین، استانداردها، الگوریتم مورچه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.