بررسی شاخصه های کارکردی پارک های علم و فناوری ایران با رویکرد بومی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس مدیریت شهری، و شهرسازی و معماری با رویکرد اقتصاد و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCCAU02_137
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 617
نویسندگان
استادیار ، رشته معماری ، دانشکده هنر و معماری ، واحد شبستر ، دانشگاه آزاد اسلامی شبستر ، ایران
دانشجوی دکترای ، رشته معماری،دانشکده هنر و معماری،واحد شبستر،دانشگاه آزاد اسلامی شبستر، ایران
چکیده
پارک علم و فناوری مکانی است که با هدف افزایش رشد علمی کشور و پیوند علم وصنعت در جامعه توسط متخصصان مختلف مدیریت می شود و باعث رشد دانش و فناوری در میان دانشگاه ها ، موسسات دانش بنیان ، شرکت های خصوصی خواهد شد . از این قبیل پارک ها در کشور های پیشرفته زیادی از قبیل آمریکا ، آلمان و فرانسه وجود دارد که باعث رشد و پیوند علم و فناوری های روز گردیده است و فرصت مناسبی را برای رشد تکنولوژی و ایجاد فرصت های شغلی جدید فراهم آورده است . در کشور ما نیز پارک های علم و فناوری پیشرفت زیادی داشته است اما به نظر می آید با مدل های اجرا شده ی جهانی دارای فاصله زیادی است و با توجه به موقعیت جغرافیایی کشور و وجود کشور های جهان سوم زیادی دراطراف کشور که دارای این قبیل پارک ها نیستند نتوانسته است از این مهم استفاده و باعث ایجاد همکاری و ارز آوری برای کشور شود . هدف از انجام این پژوهش بررسی شاخصه های کارکردی پارک های علم و فناوری ایران و تبیین جایگاه این پارک ها در ایران جهت دستیابی به مرکزی موفق متناسب با شرایط بومی کشور است . به همین منظور به کمک روش تحلیلی - توصیفی و بررسی منابع کتابخانه ای در این رابطه ساختار پارک های علم و فناوری ایران و مشکلات موجود آن ها بررسی و راهکارهایی جهت دستیابی به مرکزی موفق با توجه به بوم شناسی کشور و شرایط اکولوژی منطقه ارائه خواهد شد .کلیدواژه ها
پارک علم و فناوری، شاخصه ها، موسسات دانش بنیان، پیوند علم و صنعتمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.