ارزیابی اثر پلیمرهای الاستومری بر سختی خزشی قیر در دمای پایین
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس مدیریت شهری، و شهرسازی و معماری با رویکرد اقتصاد و عمران شهری
- کد COI اختصاصی: NCCAU02_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 839
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
دانشیار مرکز تحقیقات راه، مسکن وشهرسازی ، تهران-ایران
چکیده
قیر یکی از اجزای مهم آسفالت می باشد که با وجود درص کم وزنی آن در مخلطو آسفالتی (حدود 4 تا 6 درصد)، در طول عمر یک رسازی آسفالتی نقش مهمی ایفا می کند؛ بنابراین با توجه به این نقش مهم باید ضعف های احتمالی این جزء مهم برطرف شود. از جمله ضعف های احتمالی قیر، ضعف آن در دماهای خیلی پایین می باشد که این امر باعث شکست و ترک خوردن آن در این دما و در نتیجه اضمحلال مخلوط آسفالتی می گردد. یکی از راهکارها برای برطف کردن این ضعف، استفاده از افزودنی های مناسب است. در پژوهش حاضر به منظور ارزیابی اثر پلیمرهای الاستموری بر سختی خزشی قیر در دمای پایین، ابتدا قیرهای پلیمری حاوی درصدهای مختلف سه نوع پلیمر با پایه الاستومری (استارین بوتادین استارین (SBS)، استارین بوتادین رابر (SBR) و پودر لاستیک (CR)) ساخته شد، در ادامه پس از عمل آوری قیرهای مذکور تحت آزمایش های لعاب نازک دوار قیر و آزمایش تسریع پیرشدگی، آزمایش رئومتر تیرچه خمشی انجام شد. بررسی نتایج بدست آمده از آزمایش مذکور نشان می دهد در بین پلیمرهای مورد بررسی، فقط پودر لاستیک (CR) منجر به بهبود دمای پایین قیر خالص شده است، به طوری که دمای پایین عملکردی قیر خالص را از 22- درجه سانتیگراد به 28- درجه سانتیگراد بهبود داده است.کلیدواژه ها
قیر، سختی خزشی، دمای پایین، پلیمر، الاستومرمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.