بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات از دیدگاه متفکران تعلیم و تربیت و نقش آن در تحولات آموزشی ایران
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس مکانیک،مهندسی برق و کامپیوتر
- کد COI اختصاصی: CMECE02_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 331
نویسندگان
لیسانس مهندسی برق هنرستان کاوه، زرین شهر، اصفهان
چکیده
بی شک گسترش فن آوری اطلاعات و ارتباطات همه عرصه های زندگی بشر از جمله تعلیم و تربیت را تحت تأثیر خود قرار داده است، به طوری که رابطه فن آوری اطلاعات و ارتباطات و تعلیم و تربیت و نیز چگونگی کاربردهای آن مسئله ی روز است و اهمیت آن را نمی توان نادیده گرفت. درباره تاثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات درحوزه تعلیم و تربیت دو دیدگاه وجود دارد. رویکرد اول که به رویکرد اصلاح گرا نام گرفته، براین باور است که اثر فناوری های جدید بر تعلیم و تربیت تدریجی بوده و این پدیده باعث می شود که آموزش به شیوه سنتی، تنها به گونه ای کارآمدترانجام شود. در کنار این رویکرد، رویکرد تحول گرا مطرح است که معتقد به تحول زایی ICT در تعلیم و تربیت می باشد. در این مقاله سعی شده در ابتدا به جایگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات در افکار و اندیشه های فیلسوفان و متفکران تعلیم و تربیت پرداخته و در ادامه، آثار مثبت و منفی فناوری اطلاعات و ارتباطات درنظام آموزشی ارائه می گردد و درآخر نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در تحولات آموزشی، مورد بررسی قرار داده استکلیدواژه ها
فناوری، ارتباطات، تعلیم و تربیت، تحولات آموزشیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.