چگونگی برگزاری و برقراری امنیت در ازمونهای الکترونیکی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: همایش منطقه ای فن آوری اطلاعات، راهکارها و راهبردها
  • کد COI اختصاصی: GONBADIT01_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1198
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناصر مدیری

دکترای تخصصی شبکه های کامپیوتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

احمد فراهی

دکترای تخصصی کامپیوتر دانشگاه پیام نور تهران دانشکده مهندسی گروه مه

ساناز کتابی

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات

چکیده

هر پژوهش در واقع مسئله ای را بیان کرده و در آن راستا سعی بر پاسخ به سوالاتی دارد که مطرح می شود انچه در هر دانشگاهی مورد توجه قرار می گیرد شیوه اموزش و ارزشیابی دانشجویان است امنیت قدم اول اجرای امتحانات می باشد مشخص شدن تقلب راهی برای جلوگیری از آن است هدف ازاین مقاله ایجاد زیرساخت امنیتی برای یک تکنولوژی اموزشی می باشد همکار یادگیری در کلاس با هدف سرپرستی امتحانات به صورت الکترونیکی در کلاس ایجاد می گردد هدف اصلی آن کمک کردن در تضمین اعتبار امتحانات به وسیله جلوگیری از تقلب می باشد. دراینجا طراحی امنیت ازمونهای الکترونیکی مطرح می باشد تا این سیستم بتواند برای سرپرستی امتحانات در کلاس استفاده می گردد در حال حاضر همکار یادگیری درکلاس امکان ایجاد و توزیع نمادین کلاس را به صورت الکترونیکی برای ما فراهم می اورد لذا اضافه کردن سرپرستی امتحانات کار مشکلی نیست درهنگام طراحی سیستم امنیتی می بایست به مدل برگزاری امتحان موجود توجه می نماییم و آن را برای امتحانات الکترونیکی گسترش دهیم برای امنیت اطلاعات در برگزاری ازمونها می توانیم از مدل کتابخانه ی زیرساختی فناوری اطلاعات استفاده کنیم.

کلیدواژه ها

ازمون الکترونیکی، تقلب، مدیریت امنیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.