مدلسازی جریان در نازل دوسیال به منظور تعیین شرایط ورودی خوراک در خش ککن پاششی با استفاده از مدل توربولانسRSM

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: همایش ملی آشنایی با فناوریهای روز در زمینه مهندسی مکانیک
  • کد COI اختصاصی: NCNTME01_229
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1094
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیدرضا روستاپور

استادیار، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی- مرکز تحقیقات کشاورزی و منا

علیرضا تهور

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز - دانشکده مهندسی

امینرضا سیاری

دانشجوی کارشناسی ارشد- دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز- عضو باشگاه پزوه

احمد افسری

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز- دانشکده مهندسی

چکیده

نازل دو سیال به منظور ایجاد قطرات ریز و یکنواخت درمحدوده وسیعی از دبی در خشک کن پاششی به کار می رود. این مدل سازی به منظور استفاده از نتایج در قسمت ورودخوراک به صورت قطرات ریز در مدل سازی خشک کن می باشد. در این مطالعه جریان هوای فشرده در یک نازل فشاری دو سیال به روش دینامیک سیالات محاسباتیCFD)و ب هصورت سه بعدی شبیه سازی شده است. برای شبیه سازی آشفتگی در نازل از مدلRSMاستفاده شده است. الگوی جریان هوا نشانگر وجود چرخش با گرداب ههای بیضوی درون نازل می باشد که این گرداب هها با حرکت به سمت دهانه ی خروجی به تدریج دایروی می شوند. تمامی قطرات دارای یک مولفه چرخشی و یک مولفه محوری به سمت خروجی نازل می باشند. جریان هوای فشرده در داخل نازل شامل یک هسته مرکزی کم سرعت بوده که جریا نهای گرداب های پر سرعت در اطراف آن در جریان هستند. فشار هوا در نازل در ناحیه مرکزی کاهش می یابد. همچنین در دهانه خروجی به علت تنگ شدن مسیر، افت فشار ایجاد خواهد شد. به غیر از ناحیه مرکزی نازل، در بقیه نواحی مولفه شعاعی سرعت وجود ندارد. ذرات به صورت یک مخروط تو خالی و دارای جریان چرخشی به طور کاملاً یکنواخت از نازل خارج می گردند

کلیدواژه ها

نازل دو سیال، مدل سازی عددی دینامیک سیالCFD)،جریان گردابه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.