تجربه طراحی و ساخت سیستم فیلتراسیون پروژه ایستگاه پمپاژ اردوبان سومار با ظرفیت 300 لیتر در ثانیه

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملّی تجربه های ساخت شبکه های آبیاری و زهکشی
  • کد COI اختصاصی: ICCID03_072
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1810
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هوشنگ قمرنیا

عضو هیئت علمی گروه مهندسی آب دانشگاه رازی کرمانشاه

سیاوش مرادی

کارشناس واحد اب و خاک جهاد کشاورزی استان کرمانشاه

علی چراغی

کارشناس واحد اب و خاک جهاد کشاورزی استان کرمانشاه

محمدرضا محمدپور

کارشناس واحد اب و خاک جهاد کشاورزی استان کرمانشاه

چکیده

یکی از راههای استفاده بهینه از منابع آبی استفاده از سیستمهای ابیاری با راندمان بالاتر نسبت به سیستمهای ابیاری سطحی است از طرفی از یک دهه گذشته دولت توجه خاصی به توسعه و اجرای سیستمهای ابیاری تحت فشاردر اقصی نقاط ایران نموده است و دراین راستا مدیریت آب و خاک استان کرمانشاه نیز اقدام به اجرای پروژه های زیادی از جمله در مناطق محروم ، جنگی و مرزی که هم اکنون پاکسازی شده اند کرده است پروژه ایستگاه پمپاژ و شبکه ابیاری تحت فشار اردوبان سومار یکی از نمونه های به اجرا درامده است که در نوع خود کم نظیر بوده و می توند الگوی خوبی برای کارشناسان دست اندرکار باشد این پروژه در استان کرمانشاه شهرستان قصر شیرین 10 کیلومتری شمال شهر سومار در منطقه اردوبان اجرا شده است هدف از اجرای این پروژه استفاده بهینه از منابع آب و خاک موجود و توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه اجرای طرح و استفاده بهینه از ابهای مناطق مرزی است ضمنا تهیه و نصب تجهیزات مکانیکی فیلتراسیون دراین طرح برای 300 لیتر در ثانیه به اجرا درامده است. دستگاههای کنترل مرکزی فیلتراسیون ذکر شده از هیدروسیکلون ها، فیلترهای شنی، فیلترهای میکرونی و راکتورهای تزریق کود یا تانک ها و مخازن کود یا ونتوری ها تشکیل شده است دراین مقاله به کلیه مراحل اجرایی و فنی این سیستم فیلتراسیون که بزرگترین ایستگاه کنترل مرکزی ایران به لحاظ فشار کارکرد می باشد پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

ابیاری تحت فشار، تجهیزات مکانیکی فیلتراسیون، فیلترهای میکرونی، هیدروسیکلون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.