مدیریت نوآوری با استفاده از هوش تجاری
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه مدیریت، نوآوری و کارآفرینی
- کد COI اختصاصی: MIEAC01_403
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1810
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه شهید بهشتی، مدرس
استاد، عضو هیئت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه شهید بهشتی
استادیار، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی
چکیده
نوآوری وجه تمایز شرکتها است. بخصوص در صنعت فناوری اطلاعات نوآوری می تواند برای شرکت پیشتازی فراهم بیاورد در حقیقت نوآوری در این صنعت اجباری است وعدم توجه به آن ماندگاری شرکت را با خطر مواجه می کند. نوآوری می تواند در فناوری، محصول و یا فرآیندها باشد. از آنجا که نوآوری در فناوری در صنعت فناوری اطلاعات، نیاز به داشتن فناوری پیشرفته دارد، در کشورما نمی تواند خیلی موثر باشدنوآوری در محصول نیز در دست کسانی است که سالها زودتر از ما در این صنعت آغاز کننده بوده اند و رقابت در این زمینه نیز، بعید به نظر می رسد شرکتهای فعال در صنعت فناوری اطلاعات را با موفقیت روبرو کند. بنا براین تمرکز نوآوری در صنعت فناوری اطلاعات با الگو برداری از محصولات پیشروان صنعت فناوری اطلاعات، بایستی بر نوآوری در فرآیندها باشد. استفاده از سامانه های اطلاعات مدیران و پشتیبانی تصمیم گیری با آنکه در دستیابی سازمانها به مزیتهای رقابتی بسیار موثر است ولی به دلیل ماهیت بسیار متغیر صنعت فناوری اطلاعات و فرآیندهای آن و اینکه اینگونه سامانه ها اجازه ترکیب داده ها و فرآیندها را نمی دهند، دارای نقاط ضعف هستند. راه حل استفاده از سامانه های هوشمندی کسب و کار و آن هم بر پایه فرآیندها می باشد. در این مقاله به بررسی هوشمندی در کسب و کار و دستیابی به هوشمندی فرآیندها با استفاده ازسامانه های هوش تجاری می پردازیم.کلیدواژه ها
هوش تجاری، هوشمندی فرآیندها، مدیریت نوآوریمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.