بررسی رابطه بین کارآفرینی سازمانی(یادگیری و نوآوری سازمانی) و عملکردسازمانی درشرکتهای صنعتی استان لرستان

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه مدیریت، نوآوری و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: MIEAC01_377
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2623
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکرم گنجی

کارشناس ارشد مدیریت دولتی، مربی دانشگاه جامع علمی کاربردی خرم آباد

حجت طاهری گودرزی

دکتری مدیریت دولتی،عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد

علی جهانگیری

دکتری مدیریت کارآفرینی، عضو هیئت علمی دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهر

چکیده

امروزه سازمان ها برای رسیدن به هدف های خود در محیطی اینچنین پیچیده، پویا، رقابتی و نامطمئن به نوآوری های مبتنی بر فن آوری و سازمانی نیاز دارند که از طریق استراتژی های کارآفرینی قابل حصول است. برای اینکه سازمان ها به عملکرد بالایی برسند و بر محیط رقابتی تسلط یابند، باید برای ایجاد سازمان کارآفرین تلاش کنند و این سازمان کارآفرین به کمک دو پارادایم نوآوری و یادگیری سازمانی است که حاصل می شود. هدف از این تحقیق بررسی و مطالعه رابطه کارآفرینی سازمانی(یادگیری و نوآوری سازمانی) و عملکرد سازمانی در شرکت های صنعتی استان لرستان است. تحقیق حاضر از نوع توصیفی- همبستگی و به لحاظ هدف از نوع کاربردی است. جامعه آماری تحقیق، 128 شرکت صنعتی استان لرستان است، که تعداد پرسنلشان بالای 50 نفر می باشد، به این ترتیب تعداد30 شرکت صنعتی از میان آنها با روش نونه گیری غیراحتمالی هدفدار و از نوع قضاوتی، به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. در این راستا تعداد 282 پرسشنامه مورد بررسی قرار گرفت. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه می باشد که روایی پرسشنامه توسط 10 نفراز اساتید مورد تأیید قرارگرفته و ضریب آلفای کرونباخ آن83/0 است، که نشان دهنده پایایی بالای پرسشنامه می باشد. در انتها با استفاده از آزمون های همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه فرضیه ها مورد آزمون قرار گرفتند و پس از تجزیه و تحلیل فرضیه ها، رابطه مستقیم بین یادگیری و نوآوری سازمانی و عملکرد سازمانی مورد پذیرش قرار گرفت.

کلیدواژه ها

کارآفرینی، کارآفرینی سازمانی، یادگیری سازمانی، نوآوری سازمانی و عملکرد سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.