استراتژی های بازاریابی در فرایند خرید سازمانی

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین کنفرانس سالانه مدیریت، نوآوری و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: MIEAC01_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2716
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید اسماعیل پور

دانشگاه خلیج فارس(بوشهر)

چکیده

تصمیمات خرید سازمانی، اغلب تصمیمات مهم و حیاتی هستند و مبالغ زیادی از وجوه سازمان را می‌بلعند. اتخاذ چنین تصمیماتی نیازمند دقت و اطلاعات بیشتری می‌باشد، لذا خریدهای سازمانی مراحل مختلفی را در برمی‌گیرد و خریداران در خرید سازمانی این مراحل را بایستی به ترتیب طی کنند. تصمیمات خرید سازمانی بیانگر یک سری از فعالیت‌های پیچیده‌ای است که بسیاری از اعضای سازمان در آن مشارکت دارند و این اعضا سعی دارند با همکاری و مشارکت همدیگر، کالاها و خدمات مورد نیاز سازمان را از عرضه کنندگان مناسب خریداری کنند. بازاریابان سازمانی همواره تلاش می کنند که سهم فروش های سازمانی خود را افزایش دهند . افزایش سهم فروش های سازمانی نه تنها مستلزم شناخت دقیق رفتار خرید سازمانی و فرایند تصمیم گیری خرید سازمانی است بلکه نیازمند طراحی، تدوین و بکارگیری استرتژی های بازاریابی مناسب در هر یک از مراحل مختلف فرایند خرید سازمانی می باشد. هدف اصلی این مقاله، آشنا کردن بازاریابان سازمانی با وضعیت های مختلف خرید سازمانی، فرایند خرید سازمانی و استراتژی های بازاریابی که می توان در هریک از این وضعیت ها و فرایند خرید سازمانی بکار گرفت، می باشد. روش تحقیق این مقاله از نوع روش تحقیق توصیفی می باشد. این مقاله پیشنهاد می دهد که بازاریابان سازمانی ضمن درک کامل از وضعیت های خرید و فرایند تصمیم گیری خرید سازمانی، بایستی برای هر نوع وضعیت خرید و مراحل فرایند خرید سازمانی استراتژی بازاریابی جداگانه ای تدوین و اجراء نمایند تا بتوانند سهم فروش خود را در بازارهای سازمانی افزایش دهند .

کلیدواژه ها

وضعیت های خرید سازمانی، فرایند خرید سازمانی، استراتژی های بازاریابی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.