تاثیر بهره گیری از تکنیکهای بیوتکنولوژی جهت تولید محصول اقتصادی کلزا تحت تنش تراکم خاک
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: اولین همایش ملی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم
- کد COI اختصاصی: SACP01_411
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1004
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد
استادیار گروه خاکشناسی دانشگاه تربیت مدرس
عضو هیئت علمی موسسه خاک و اب کشور
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل
چکیده
یکی از اهداف مهم در راستای نیل به کشاورزی پایدار، بهره گیری از فنون و تکنیکهای جدید در زمینه تولید محصول است. روشها و فنونی که نه تنها، کمترین آسیب را به زمین زراعی وارد می کنند، بلکه امکان تولید محصول سالم و مرغوب را در شرایط نامناسب می دهند. برای مثال، استفاده از تکنیکهای بیوتکنولوژی که همان تکنیک استفاده از موجودات زنده می باشد، یکی از این راهکارهاست. چنانچه می دانیم، در دهه های اخیر، برنامه های مدیریت پایدار خاک، به سوی خاک ورزی حداقل یا بدون خاک ورزی پیش می رود تا از عبور و مرور بیش از حد ماشین آلات کشاورزی در زمین، جلوگیری به عمل آید. گاهی نیز کشت محصول در زمینی است که به علت شیب زیاد، امکان تردد ماشین آلات وجود ندارد. پس می بایست، به طریقی اثرات سوء ناشی از شخم نزدن و متخلخل نکردن خاک را، جبران نمود. لذا هدف از این تحقیق، بررسی تاثیر تلقیح باکتری سودوموناس فلوروسنس در خاک، بر روی کاهش اثرات سوء تراکم خاک می باشد و گیاه کلزا رقم آیولا 401 به عنوان گیاه مورد نظر انتخاب گردید.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.