جمع آوری و شناسایی فلور و تشکیل هرباریم (فاز ‭2) ‬در استان بوشهر

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی
  • کد COI اختصاصی: R-1059406
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 134
دانلود فایل این طرح

نویسندگان

کهزاد سرطاوی

زیبا جم زاد

فاطمه غلامیان

ابراهیم ملایی

حشمت الله صادقی

محمداسماعیل امیری

چکیده

استان بوشهر از لحاظ تغییرات ارتفاع از سطح دریا (0‮‭1950‬ متر) به سه بخش جلگه، میانوند و کوهستانی تقسیم می شود که هر یک از آن مناطق از لحاظ فاکتورهای اکولوژیکی نظیر شرایط خاک، توپوگرافی، آب، و هوا و غیره متفاوت می باشند. تغییرات فاکتورهای زیستی، تنوع گونه های گیاهی را ایجاد می کند. برای بررسی این تنوع، پوشش گیاهی استان به سه قسمت تقسیم گردید و هر سال یکی از قسمت ها بررسی شد. نتایج حاصل از این بررسی و تحقیقات نشان داد: در طول اجرای طرح بیش از ‮‭4000‬ نمونه گیاهی جمع آوری شد. این نمونه های با استفاده از فلور ایرانیکا و مجلات علمی و کتب مربوطه شناسایی شدند. نمونه های جمع آوری شده از ‮‭81‬ تیره، ‮‭325‬ جنس و ‮‭515‬ گونه در هرباریوم مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر جای داده شد.

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.