ارائه روشی برای تعیین اعتبار معماری نرم افزار از لحاظ تست پذیری و افزایش تست پذیری معماری نرم افزار در فاز معماری

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: همایش مهندسی نرم افزار
  • کد COI اختصاصی: GONBADSOFT01_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3040
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کیانوش کاس نژاد

گروه کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحدنجف آباد

ناصر نعمت بخش

گروه کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحدنجف آباد

کامران زمانی فر

گروه کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحدنجف آباد

چکیده

تاکنون روشهای متعددی برای ارزیابی و بهینه سازی تست پذیری نرم افزار ارائه شده است که برمبنای دو دسته ی کلی ساختاری - رفتاری و جریان داده ارائه شده اند می دانیم با داشتن نرم افزاری تسبت پذیر باید معماری تست پذیری داشته باشیم روش ارائه شده دراین مقاله با استفاده از ساختار مولفه و ارتباط و با داشتن احتمال گذر از هر مولفه به مولفه دیگر رفتاراینده نرم افزار را تخمین میزند هدف این است که ابتدا اعتبار معماری از لحاظ تست پذیر بودن بررسی شود و سپس به جای تست کردن همه مولفه های نرم افزار بطور تکمیلی که امری بسیار وقت گیر و پرهزینه است مولفه هایی که باتوجه به رفتار اینده نرم افزار پذیرای داده بیشتری هستند و یا به عبارتی دارای بار کاری بیشتری هستند شناسایی شوند. و به عنوان مولفه های حیاتی مورد تست تکمیلی قرار گیرند تا در نهایت تست پذیری نرم افزار قابل قبول شود از انجا که روش ارائه شده دراین مقاله براساس یافتن مولفههای حیاتی باتوجه به رفتار اینده نرم افزار در فاز طراحی معماری است و قبل از پیاده سزیا نرم افزار است و از انجا که معرفی این مولفه ها به معمار و تیم تست کننده نرم افزار سبب میشود تا تست تکمیلی به جای اینکه روی تمام مولفه های نرم افزار انجام شود روی مولفههای حیاتی انجام شود درنتیجه زمان و هزینه کمتری صرف می شود تا تست پذیری مطلوب حاصل شود.

کلیدواژه ها

تست پذیری نرم افزار، معماری نرم افزار، ساختار مولفه و ارتباط، زنجیره مارکوف، مولفه حیاتی، مولفه برادر، مولفه رقیب

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.