تغییرات حاصل از اینترنت اشیاء در حمل و نقل شهری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستم­ها (ICISE ۲۰۲۰)
  • کد COI اختصاصی: ICISE06_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 920
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن سلطانی

دانشجوی مهندسی صنایع، دانشگاه تربت حیدریه

داود قنبری

دانشجوی مهندسی صنایع، دانشگاه تربت حیدریه

فاطمه میرسعیدی

مدرس مهندسی صنایع، دانشگاه تربت حیدریه

چکیده

درک طرز کار سیستمهای حفاظتی خودکار ماشینها ساده است، اما وقتی بحث سیستمهای کنترل خودکار اتومبیل پیش می آید، همه چیز پیچیده تر میشود. بحث بر سر کارآمدی ترمزهای ضد قفل هنوز ادامه دارد اما یک سری از سیستم های کنترلی هستند که در مدلهای مختلف استفاده می شوند و بسیاری از مردم دوست دارند که ماشینشان این سیستم رانندگی خودکار را داشته باشد. در این تحقیق عوامل مهم و تاثیر گذار بر ایمنی از طریق ایمن سازی وسایل نقلیه با استفاده از اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی از طریق در نظرگرفتن عدم یکپارچگی سیستم و وجود خودروهای معمولی در کنار این شبکه و خطرات این دو برای یکدیگر، بررسی شده است. همچنین تاثیر زیرساختها را بر این سیستم و دیگر عوامل خطرزا در صورت پیاده سازی کامل و یکپارچه سیستم خودکار رانندگی تبیین شده است. در این تحقیق با استفاده از مطالعه و بررسی دیگر مقالات معتبر و بررسی روشهای تحلیل آنها و نقطه نظرات خبرگان، روابط علت و معلولی تحلیل شدهاند. در پی بررسی های صورت گرفته در این تحقیق مشخص شد که اعتماد مردم در پیاده سازی این سیستم امری مهم است. همچنین جذابیت رانندگی دستی، از موانع همگانی شدن سیستم خودکار است که خود عاملی برای کاهش ایمنی در رانندگی خودکار به حساب می آید. همچنین ایمنی در رانندگی خودکار بسیار بالاست اما شبکه ممکن است دچار تهدیدهای شبکه ای از سوی دیگران قرار گیرد. با توجه به وجود دوربین ها، رادارها، نقشه های جی پی اس و انواع ابزارآلات سخت افزاری و نرم افزاری که برای رانندگی خودکار مورد استفاده قرار می گیرند، هنوز نمی توان با اطمینان هدایت یک خودرو به دست این سامانه های کنترلی سپرد. در واقع تکنولوژی فعلی رانندگی خودکار، تنها در راستای افزایش ایمنی و جلوگیری از وقوع تصادفات (یا کاستن از شدت آنها) کارایی دارد و تلقین کردن این مسئله به راننده که خودرو قادر به رانندگی کاملا خودکار است با معیارهای ایمنی سازگار نیست.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، ایمنی در رانندگی، رانندگی هوشمند، کاهش تصادفات، رانندگی خودکار.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.