طراحی و نکات اجرایی روسازی بتن غلتکی (RCCP) به روش آشتو (مطالعه موردی: شهرک صنعتی پوشاک تهران)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مکانیک، ساخت، صنایع و مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: MMICONF03_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 777
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بنیامین قریشی

دانشجوی دکتری، دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

بتن غلتکی دارای خواص مشابه با بتن معمولی است. تفاوت اصلی بتن غلتکی با بتن معمولی درنسبت های اختلاط همچون مقدار سنگدانه ها، موادسیمانی و آب می باشد. بتن غلتکی در دو نوع حجیمبرای سدسازی و روسازی بتنی برای ساخت جاده ها استفاده می شود. انتخاب نوع روسازی یک دانش وروش کامل و دقیق ندارد، ولی برای انتخاب نوع روسازی یک فرد باید فاکتورهای فنی و اقتصادی از قبیلحجم ترافیک، هزینه، نوع خاک، شرایط آب و هوایی، مواد و مصالح، ملاحظات ساخت و ساز، نگهداری ومسائل زیست محیطی را در نظر بگیرد. در ایران به دلیل ارزان بودن قیر روسازی بتنی خیلی مورد توجهنبوده و استفاده نشده است. هدف کلان این مقاله بررسی طراحی روسازی بتن غلتکی به روش آشتومی باشد و در نهایت با انجام مطالعه موردی شهرک صنعتی پوشاک تهران ضخامت های مختلفی با توجهبه تغییر عرض خیابان و ترافیک برای معابر شهرک بدست آورده شده است. برای محاسبه ضخامتروسازی معابر مختلف بایستی ترافیک کل شهرک صنعتی بر روی معابر آن تقسیم می شد که در این مقالهبرای رسیدن به این هدف از نرم افزار Aimsun استفاده شده است. نتایج مطالعات نشان می دهد که ضخامت روسازی بتن غلتکی بسیار متاثر از فاکتورهای مدول عکس العمل بستر، ضریب انتقال بار در درزهای عرضی و ترافیک مسیر می باشد.

کلیدواژه ها

روسازی بتن غلتکی، مدول عکس العمل بستر، ضریب انتقال بار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.