طبقه بندی طیفی فضایی تصاویر فراطیفی با استفاده از روش حداقل جنگل پوشای تصادفی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک
- کد COI اختصاصی: ECME08_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 631
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه شیخ بهایی
چکیده
تصویربرداری فراطیفی به تکنیک تصویربرداری همزمان از یک تصویر در چندین باند فرکانسی باریک و مجاور هم گفته می-شود. چالش مهمی که پیش روی این روش تصویربرداری وجود دارد، مقدار زیاد داده های به دست آمده است که از تعداد زیادکانال های طیفی ناشی می شود. از جمله کارهایی که به منظور بخش بندی تصاویر فراطیفی انجام شده است، روش تارابالکا می-باشد که در آن، بیشترین دقت طبقه بندی با استفاده از روش حداقل جنگل پوشایی به دست می آید که از مارکرهایی که بهصورت اتوماتیک انتخاب می شوند، استفاده می کند. اگرچه اجرای آنالیز مولفه متصل به منظور انتخاب مارکر در هر ناحیه آساناست، اما تولید نقشه احتمال به دلیل پیچیدگی های الگوریتمی آن کار دشواری است. بنابراین هدف اصلی این مقاله، انتخاباین مارکرها به روش ساده تری است که البته همان طور که نشان داده می شود، موثرتر نیز هست.کلیدواژه ها
تصاویر فراطیفی، حداقل جنگل پوشا، مارکر، مولفه متصلمقالات مرتبط جدید
- مسیریابی مبتنی بر خوشه بندی در شبکه های بین خودرویی با ترکیب الگوریتم های گرگ خاکستری و جهش قورباغه
- استفاده از مدل های زبانی در تشخیص آسیب پذیری کد
- مدیریت انرژی در شبکه های هوشمند با استفاده از منابع تجدیدپذیر
- اصول شستشوی صحیح شبکه بدون قطع برق
- افزایش کارایی و آپدیت سیستم ناوبری با استفاده از روش معادلات انتشار خطا و تخمین زاویه غیرفعال
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.