مطالعه عددی اثر مولدهای گردابه بر میدان جریان و انتقال حرارت نانوسیال هیبریدی دوفازی درون کانال تحت شار حرارتی ثابت
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
- کد COI اختصاصی: DSCONF07_109
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 599
نویسندگان
استادیار گروه مکانیک، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران
گروه مهندسی مکانیک، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی، اراک، ایران
گروه مهندسی مکانیک، واحد اراک، دانشگاه آزاد اسلامی، اراک، ایران
چکیده
در این مطالعه به بررسی اثر مولد گردابه بر انتقال حرارت و افت فشار نانوسیال هیبریدی دوفازی آب - مس- نانو لوله چند جداره کربنی (MWCNTs) درون کانال در جریان آشفته به صورت عددی پرداخته شده است. به منظور شبیه سازی جریان دوفازی از مدل مخلوط (mixture) و همچنین از روش حجم محدود و الگوریتم سیمپل سی، برای حل عددی معادلات بقا استفاده شده است. روش ع-ا برای مدل کردن آشفتگی به کار رفته است. اثر اعداد رینولدز 6000 تا 18000 و کسرهای حجمی 1 تا 3 در صد بر رفتار حرارتی-هیدرولیکی بررسی شده است. همچنین اثرات مولد گردابه با ارتفاع 10، 15، 20 و 25 میلی متر با حالتی که کانال ساده می باشد، مقایسه گردیده است. دیواره های بالا و پایینی کانال دارای شرط عدم لغزش و در معرض شار حرارتی ثابت 400 وات بر متر مربع، قرار دارند. نتایج نشان می دهد که قرار دادن مولد گرادبه در کانال، باعث افزایش انتقال حرارت می شود. با بیشتر شدن ارتفاع موج مولد گردابه، انتقال حرارت و افت فشار افزایش می یابد. همچنین مطابق نتایج به دست آمده استفاده از نانوسیال هیبریدی باعث افزایش عملکرد حرارتی نسبت به سیال پایه آب می شود. مقادیر ضریب عملکرد حرارتی-هیدرولیکی نشان میدهد که استفاده از مولدهای گردابه در تمامی حالتها و اعداد رینولدز به جز رینولدز 18000 مطلوب است.کلیدواژه ها
جریان دوفازی، مدل mixture، مولد مردابه، جریان آشفته، نانوسیال هیبریدی، MWCNTsمقالات مرتبط جدید
- تکنیک نفوذ به سرور لینوکسی با استفاده از سرویسهای آسیب پذیر
- The Impact of Technology Development on Diseases and ۳D Organ Printing
- Enhancing Solar Cell Efficiency through Nanostructures
- Nanomaterials-Based Water Purification Systems
- Review on Synthesis, Characterization and Biomedical Applications of Magnetic Nanoparticles
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.