جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتو باسیل پلانتروم از سرکه انجیر سنتی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
- کد COI اختصاصی: DSCONF07_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 586
نویسندگان
دانشجوی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد اسلامی بابل
دانشجوی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد اسلامی بابل
دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی بابل
دانشجوی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه آزاد اسلامی بابل
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
چکیده
باکتری های اسید لاکتیک مهمترین میکرواورگانیسم های پروبیوتیک بوده، که شامل باکتری های متنوعی مانند لاکتوباسیلها و Bifidobacterium می باشد لاکتو باسیل ها، باسیل گرم مثبت، بدون حرکت، بدون اسپور وکاتالاز منفی هستند؛ و قند های مختلف را به لاکتات و استات تبدیل می کنند. لاکتوباسیلوس پلانتاروم یکی از باکتریهای شاخص این گروه است. بنظر میرسد مصرف فرآورده های غذایی حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم، سبب کاهش عفونت دستگاه گوارش و خطر بیماری التهاب رودهای و اثر تحریک کنندهی سیستم ایمنی گردد. هدف از این تحقیق بررسی امکان حضور لاکتوباسیلوس پلانتاروم در سرکه انجیر سنتی است. میکروارگانیسمهای موجود در نمونه ها توسط محیط کشتMRS جداسازی و عمل آنزیمهای کاتالاز و اکسیداز خارج سلولی بررسی شدند. شناسایی مولکولی سویه ها توسط آغازگر اختصاصی لاکتوباسیلوس پلانتاروم انجام شد.در این پژوهش نمونه، با پرایمرهای اختصاصی لاکتوباسیلوس پلانتاروم، باند اختصاصی تشکیل داد. این باکتریها گرم مثبت و کاتالاز منفی و اکسیداز منفی بودند. نتایج این تحقیق نشان داد که سرکه انجیر سنتی میتواند منبع مناسبی برای جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم باشد.کلیدواژه ها
PCR ، لاکتوباسیل پلانتروم، سرکه انجیرمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.