بررسی رضایتمندی مشتریان از کیفیت خدمات دفاتر پیشخوان دولت در شهرستان زابل
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_174
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 634
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات،دانشگاه سیستان و بلوچستان، پردیس زاهدان
دانشیار، دانشکده اقتصاد،مدیریت و حسابداری، دانشگاه سیستان و بلوچستان
چکیده
در این پژوهش هدف اصلی بررسی سنجش رضایت و شکاف بین انتظارات و ادراکات مشتریان از خدمات ارائه شده توسط دفاتر پیشخوان دولت در سطح شهرستان زابل میباشد، که برای انجام آن از مدل سروکوآل استفاده گردید. حداقل حجم نمونه 384 بوده است. 400 پرسشنامه توزیع و 368 پرسشنامه جمع آوری شد %92) از کل پرسشنامه های توزیعی). جهت بررسی رضایت فعلی مشتریان از ارائه خدمات (ادراکات آنها)، از آزمون توزیع دوجملهای استفاده شد. ابعاد قابلیت اطمینان، همدلی و تضمین در انتظارات ادراک شده توانسته است رضایت مشتریان را به دنبال داشته باشد اما دو بعد ظواهر فیزیکی و پاسخدهی نتوانسته است رضایت مشتریان را از خدمات ادراک شده به دنبال داشته باشد.جهت سنجش وجود یا عدم وجود شکاف میان انتظارات و ادراکات مشتریان از خدمات دفاتر پیشخوان دولت، از آزمون علامت زوج نمونه ای (ویلکاکسون) استفاده شده است. بین رضایتمندی مشتریان با کیفیت خدمات ارائه شده توسط دفاتر پیشخوان دولت از بعدهای ظواهر فیزیکی، پاسخ دهی، قابلیت اطمینان، همدلی و تضمین شکاف وجود دارد. نتیجه نهایی به دست آمده نیز نشان داد که بین رضایتمندی مشتریان با کیفیت خدمات ارائه شده دفاتر پیشخوان دولت نیز شکاف معناداری وجود دارد. از میان پنج بعد اصلی تحقیق، بعد همدلی دارای بیشترین و بعد قابلیت اطمینان دارای کمترین شکاف از انتظارات تا ادراکات مشتریان بوده است.کلیدواژه ها
مدل سروکوآل، رضایتمندی مشتریان، دفاتر پیشخوان دولتمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی سطح سواد فناوری اطلاعات هنرآموزان هنرستان های شهرستان مرند
- بررسی سطح سواد فناوری اطلاعات موردنیاز هنرآموزان
- شناسایی عوامل موثر روانشناختی برایجاد رفتارهای اضطرابی
- بررسی اثر گذاری قابلیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر هوش مصنوعی بر عملکرد روابط و پایداری اجتماعی با تاکید بر نقش میانجی پویایی صنعت (مطالعه موردی: شرکت های بازرگانی استان مازندران)
- توانایی زنجیره تامین برای سیستم های تولید انعطاف پذیر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.