تاثیر جریانهای نقدی بر اهرم مالی و ساختار سررسید بدهی ها در شرکت ها ی پذیرفته شده دربورس اوراق بهادار تهران
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_111
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 718
نویسندگان
دانشیار دانشگاه صنعتی ارومیه
سازمان جهاد کشاورزی
استادیار موسسه آموزش عالی علم و فن
دانشجوی کارشناسی ارشد موسسه آموزش عالی علم و فن
چکیده
این پژوهش، به بررسی تاثیرعدم اطمینان جریانهای نقدی بر اهرم مالی و ساختار سررسید بدهیها در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران پرداخته است. بر همین اساس، اطلاعات مربوط به 112 شرکت پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در دوره زمانی 6 ساله از سال های 1392 لغایت 1397 مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. برای تجزیه و تحلیل داده های مربوطه، رگرسیون چند متغیره و داده های ترکیبی با استفاده از نرم افزارهای ایویوز و استاتا به کارگرفته شد. تجزیه و تحلیل نتایج نشان داد که نوسان جریانهای نقدی، به طور منفی و معنادار، بر اهرم مالی تاثیرگذار است. در حقیقت با افزایش میزان نوسان جریانهای نقدی، شرکتها برای کاهش هزینه های بدهی، تمایل به کاهش سطح اهرم مالی دارند. از سوی دیگر، نوسان جریانهای نقدی، تاثیر مثبت و معناداری بر سررسید بدهی های کوتاه مدت داشته و تاثیر منفی و معناداری بر سررسید بدهی های بلندمدت دارد. به عبارت بهتر، وجود عدم اطمینان یا نوسان در جریانهای نقدی، باعث میشود شرکتها گرایش به انتشار بدهی های کوتاه مدت و با دفعات بیشتر داشته باشند. به سرمایه گذاران پیشنهاد می گردد که در راستای سرمایه گذاری، به شرکتهای توجه داشته باشند که میزان نوسان یا عدم اطمینان آنها نسبت به جریانهای نقدی کمتر بوده تا از ریسک سرمایه گذاری خود بکاهند و از این طریق، بازده مطلوب تری کسب کنند.کلیدواژه ها
سررسید بدهی ها، اهرم مالی و نوسان جریانهای نقدی.مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.