سنتز نانورسپتورهای مصنوعی برای جنتیوبیوز به روش مولکولار ایمپرینتینگ و استفاده از آن در استخراج کروسین از زعفران

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی علوم و فناوری نانو
  • کد COI اختصاصی: NNTC01_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1914
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیداحمد مهاجری

مشهد پژوهشکده بوعلی مرکز تحقیقات علوم دارویی بخش فارماکودینامی

حسین حسین زاده

چکیده

ملکولار ایمپرینتینگ روشی است که در آن با استفاده از منومرهای عاملی و منومرهای اتصالی جایگاه اتصال اختصاصی برای یک ملکول قالب تهیه می شود دراین روش منومرهای عاملی ارایش فضایی منظمی در اطراف ملکول قالب ایجاد می کنند و دریک واکنش پلیمریزاسیون رادیکالی به کمک منومرهای اتصالی دراطراف ملکول قالب ثابت می شوند بدین ترتیب و پس از اماده سازی و شستشوی پلیمر نوعی نانو رسپتور مصنوعی برای ملکول مورد نظر ساخته می شود که قادر است بطور اختصاصی به آن متصل شود دراین مطالعه پلیمر ایمپرینت شده برای جنتیوبیوز سنتز شد. با توجه به اینکه جنتیوبیوز یک قنددی ساکاریدی بوده و در ساختمان کروسین وجود دارد خصوصیات اتصالی پلیمر ایمپرینت شده ان Gent MIP به ملکول کروسین مورد مطالعه قرارگرفت با استفاده از انالیز Scatchard تعداد نانو رسپتورهای سنتز شده در هر گرم پلیمر 18/4μmol و ثابت تفکیک کروسین از جایگاه های اصتال 11/2μM محاسبه شد. سپس از Gent-MIP بعنوان فاز ثابت در روش استخراج فاز جامد برای جداسازی و تخلیص کروسین از عصاره متانولی زعفران استفاده گردید.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.