بررسی رابطه بین توانمندسازی کارکنان با سلامت سازمانی در شهرداری شهر ماکو
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 527
نویسندگان
گروه .مدیریت ، دانشگاه پیام نور ، ماکو ، ایران
چکیده
توانمندسازی کارکنان که به معنای اعطای اختیار تصمیم گیری به کارکنان است که در تحقیق حاضر به عنوان متغیر مستقل براساس نظر توماس و ولتهوس که دارای پنج مولفه ی شایستگی، استقلال، موثربودن، معنی داربودن و اعتماد مورد بررسی قرار گرفته است. سلامت سازمانی نیز به معنای توانایی سازمان برای انجام وظایف خود است که در تحقیق حاضر به عنوان متغیر وابسته براساس نظر هوی و فیلدن بررسی شده است و شامل شش عامل یگانگی نهادی، نفوذ مدیر، ملاحظه گری، ساخت دهی، پشتیبانی منابع و روحیه است. برای دستیابی به هدف تحقیق یک فرضیه اصلی و پنج فرضیه فرعی تنظیم و برای آزمون این فرضیه ها از پرسشنامه های استاندارد توانمندسازی شامل 19 سوال و پرسشنامه سلامت سازمانی شامل 36 سوال استفاده شده است که این پرسشنامه ها به طور همزمان در اختیار نمونه آماری که شامل30 نفر کارکنان رسمی بود گذاشته شد. پس از جمع آوری پرسشنامه ها، اطلاعات حاصله تلخیص و طبقه بندی شد، سپس برای تجزیه تحلیل داده های جمع آوری شده از روش آماری توصیفی و استنباطی (آزمون همبستگی r پیرسون) استفاده گردید. نتایج حاصل بیانگر آن است که مولفه های پنج گانه توانمندسازی کارکنان براساس نظر توماس و ولتهوس بر سلامت سازمانی در شهرداری شهر ماکو تاثیر دارند.کلیدواژه ها
توانمند سازی کارکنان، سلامت سازمانی ، شهرداری ماکومقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.