مدل مدیریت جهادی شهید خرازی در دفاع مقدس با استفاده از روش تحلیل مضمون
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سیزدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
- کد COI اختصاصی: KPIP13_009
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 927
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مالی،دانشگاه امام صادق (ع)
دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی مالی و مدیریت ریسک و بازده دانشگاه اشرفی اصفهانی
چکیده
شهید خرازی به عنوان یکی از مدیران توامندی دوران دفاع مقدس می تواند الگوی بسیار مناسبی برای مدیران امروز کشور باشد تا بتوانند با مدیریتی جهادی و در عرصه های مختلف نظامی، امنیتی و حتی اقتصادی، جمهوری اسلامی ایران را تنگاناها و بحران ها عبور داده و سربلندی ایران اسلامی را رقم بزنند. شخصیتی که علاوه بر توانمندی و کارایی در مدیریت، در روحیاتی همچون تقوا، مجاهدت بصیرت، دشمن شناسی و اخلاق نیز سرآمد بوده و به واسطه همین ویژگی های الگوی مدیریت این شخصیت بزرگوار به عنوان مصداقی از یک مدیر جهادی انقلابی توانمند، الگویی مطلوب در تربیت جوانان آینده ساز ومدیران جمهوری اسلامی به شمار می رود. پژوهش حاضر از نظر هدف، کاربردی است و به منظور مدل سازی از روش تحلیل مضمون استفاده شده است. روش تحلیل مضمون یکی از پرکاربردترین روش های تحقیق در عملیات نرم می باشد. به منظور به کار بردن این روش لازم است نسبت به جمع آوری داده از طریق مصاحبه ها اقدام گردد و سپس متون به دست آمده در قالب مضامین سازماندهی شود. در این مقاله از میان مصاحبه های موجودی که از خانواده و همرزمان شهید خرازی در نشریات، مجلات، روزنامه ها و سایت های اینترنتی مختلف منتشر شده بود و با توجه به اقناع نظری پژوهشگر ، به 12 مصاحبه اکتفا شده و با استفاده از روش تحلیل مضمون، مدل نهایی تحقیق به دست آمده است. در نهایت 17 مولفه اولیه و 74 کد اولیه از متون استنتاج شد. 34 مضمون پایه و 3 مضمون سازمان دهنده با عناوین راهبردهای مدیریتی، توانمندی های مدیریتی، ویژگی های شخصیتی و مدیریتی و مضمون فراگیر مدل مدیریت جهادی شهید خرازی در دفاع مقدس استخراج شد.کلیدواژه ها
شهید خرازی، مدیریت، مدیریت جهادی، مدیریت اسلامیمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.