وحدت نماد ایمان به تحقق وعده های الهی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سیزدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
- کد COI اختصاصی: KPIP13_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 728
نویسندگان
دبیر زبان و ادبیات فارسی آموزش و پرورش ناحیه ی یک اردبیل
چکیده
انچه که جامعه اسلامی یه کشور را با جوامع اسلامی کشورهای دیگر پیوند می دهد، مشترکات عقیدتی، دینی و فرهنگی است. هدف از این مقاله بیان ارزش ها و اشتراکات جوامع اسلامی و راهکارهای تقویت آن ها برای رسیدن به پیشرفت و تعالی است. اساس کار مطالعه منابع علمی و پژوهشی و کتب مذهبی قرآن و نهج البلاغه بوده است. بر اساس یافته های علمی، مسلمانان کشورهای اسلامی با اتکا به پیشتوانه های قدرتمند توحید، قرآن و نبوت می توانند در عرصه جهانی به اتحاد و انسجام بی مانند برسندو با تبادل فرهنگی و برگزاری نشست های علمی، به توفیقات بیشتری در عرصه های مختلف پیشرفت نائل آیند. تقویت فطرت خداجویی از طریق مراجعه به قرآن و سیره نبوی و مطالعه زندگانی و گفتار اهل بیت عصمت و طهارت (ع) جامعه اسلامی ما را به امنیت و توامندی معنوی می رساند. در کنار آن ها، واجبات دینی مانند نماز جمعه، امر به معروف و نهی از منکر و الهام گرفتن از فرهنگ ماندگار عاشورا ما را بیشتر به وحدت و پیشرفت که موردنظر خدا و رسول (ص) است می رساند. رفع تعصبات قومی و قبیله ای و گرایش به وفاق و همدلی بیشتر با همه نژادها و اقوام مسلمان و دوری از تفرقه و تبعیض و گسترش عدالت و مهرورزی ما را در طریق اتحادو همدلی به توانمندی های قابل توجهی خواهد رساند. توجه به داشته های معنوی ودوری از فرهنگ مخرب غرب و مقابله با تهاجم فرهنگی، موانع اتحاد ملت های مسلمان را برطرف می کند. کشورهای اسلامی برای تقویت مناسبات فرهنگی باید جبهه متحد علیه دشمنان خارجی اتخاذ کنند و با عوامل تفرقه افکن داخلی وخارجی با جدیت مقابل نمایند.کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.