ارزیابی عملکرد و میزان بهره وری سازمان های صنعتی استان تهران با استفاده از روش ویکور فازی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
- کد COI اختصاصی: QMTM02_154
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 559
نویسندگان
دانشجوی دکتری رشته مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت، واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران
چکیده
اندازه گیری جزء عناصر اصلی چرخه بهره وری است و به عنوان سیستم کنترلی برای اندازه گیری جزء عناصر اصلی چرخه بهره وری است و به عنوان سیستم کنترلی برای دیگر ارکان چرخه مزبور عمل می کند، از طرفی سازمان های صنعتی به عنوان بزرگ ترین و پر هزینه ترین واحد عملیاتی صنعت کشور، از اهمیت خاصی برخوردار هستند. هدف این پژوهش ارزیابی عملکرد نسبی 5 سازمان صنعتی استان تهران است.در این مقاله عملکرد نسبی 7 سازمان صنعتی استان تهران مربوط به سال 98 با استفاده از مدل کارت امتیازی متوازن و روش ویکور فازی مورد ارزیابی قرار گرفته است. از کارت امتیازی متوازن به عنوان ابزاری برای طراحی شاخص های ارزیابی عملکرد، روش دلفی ساعتی برای بومی سازی شاخص ها، روش تحلیل توسعه ای چانگ برای تعیین وزن شاخص های انتخاب شده و از تکنیک های ویکور و ویکور فازی به عنوان ابزاری برای ارزیابی عملکرد و رتبه بندی استفاده شده است. از ترکیب کارت امتیازی متوازن و تکنیک ویکور فازی سعی شده تا شاخص های ارزیابی عملکرد واحدهای صنعتی شناسایی شده و مدلی جامع برای ارزیابی عملکرد این واحدها ارائه می گردد همچنین توازن و سطح عملکرد 7 سازمان صنعتی استان تهران بررسی شده استکلیدواژه ها
ارزیابی عملکرد، کارت امتیازی متوازن، تکنیک ویکور فازی، سازمان های صنعتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.