ارزیابی تاثیر رسانه های اجتماعی بر مدیریت ریسک و سودآوری از دیدگاه مدیران سازمان ها
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
- کد COI اختصاصی: QMTM02_105
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 644
نویسندگان
گروه مدیریت، دانشکده مدیریت و بازاریابی، امریکن لیبرتی یونیورسیتی ایالت کالیفرنیا شهر لس انجلس
چکیده
زمینه و هدف . استفاده از رسانه های اجتماعی در سال های اخیر به عنوان راهی مهم برای سازمان ها جهت ارتباط با مشتریان، سرمایه گذاران، کارکنان و سایر سهامداران ظهور کرده است. با پیشرفت فناوری، اهمیت رسانه های اجتماعی را نمی توان دست کم گرفت؛ در حال حاضر شرکت ها و سازمان های بسیاری در سطح دنیا برای برقرای ارتباط با مشتریان خود از این رسانه ها بهره می جویند.از این رو هدف مقاله حاضر ارزیابی تاثیر استفاده از رسانه های اجتماعی بر مدیریت ریسک و سودآوری سازمان ها می باشد . روش بررسی . جامعه ی آماری این پژوهش را مدیران ارشد و میانی شرکت های خصوصی واقع در شهرک های صنعتی شهر تهران تشکیل می دهند که به علت بالا بودن تعداد آنان از روش نمونه گیری خوشه ای استفاده شده و در نهایت تعداد 320 نفر از آنان به عنوان نمونه ی آماری برگزیده شدند .اطلاعات مورد نیاز در این پژوهش از طریق یک پرسشنامه محقق ساخته گردآوری شده اند .یافته ها.نتایج تجزیه و تحلیل فرضیه های پژوهش نشان داد که از دیدگاه مدیران، استفاده از رسانه های اجتماعی می تواند بر مدیریت ریسک سازمان اثرگذار باشد. هم چنین سایر نتایج نشان داد که استفاده از رسانه های اجتماعی می تواند بر سودآوری سازمان اثرگذار باشد.نتایج. با توجه به اثرگذاری مثبت استفاده از رسانه های اجتماعی بر مدیریت ریسک و سودآوری سازمان می توان بدین نتیجه رسید که مدیران می بایستی برای افزایش ارزش شرکت و افزایش ثروت سهام داران و مالکان ، استفاده هر چه بیشتر از رسانه های اجتماعی را در دستور کار خود قرار دهند.کلیدواژه ها
رسانه های اجتماعی و.مشتریان . ارتباطات . رقابت. تحلیل ساختاریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.