طراحی و برنامه ریزی شبکه زنجیره تامین حلقه بسته سبز با در نظرگرفتن سیستم گردآوری کالا و ضایعات به صورت شبکه ای
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_307
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1012
نویسندگان
کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران
استاد، دانشگاه علم و صنعت ایران؛
محقق پسادکتری دانشگاه علم و صنعت/بنیاد ملی نخبگان؛
چکیده
امروزه افزایش تقاضا مشتقات نفتی علاوه بر نیاز به مدیریت زنجیره تامین آن، میبایست به ملاحظات زیست محیطی فرآیندهای مرتبط با تولید ، توزیع و بازیافت آن توجه ویژهای داشت. در این رابطه، این پژوهش به طراحی و برنامه ریزی شبکه زنجیره تامین حلقه بسته سبز برای محصول روغن موتور در شرایط عدم قطعیت پرداخته است. مدل ارائه شده متشکل از دو هدف میباشد که تابع هدف اول هزینه ها و و تابع هدف دوم اثرات نامطلوب زیست محیطی شامل آلاینده های ناشی از بازیافت، حمل و نقل مواد بین مراکز مختلف و آلاینده های ناشی از انهدام مواد غیرقابل بازیافت، را کمینه سازی میکند. با توجه به چند هدفه بودن مدل از روش اپسیلون-محدودیت جهت حل مدل استفاده شده است. در مدل مورد نظر دو پارامتر میزان تقاضا محصول اصلی و میزان مواد بازگشتی از بازارهای تقاضا به صورت غیرقطعی در نظر گرفته شده است که به منظور مقابله با آن از روش بهینه سازی استوار مولوی استفاده شدهاست. همچنین، در مدل ارائه شده، روش های نوین در زمینه بازیافت مواد بازگشتی و انهدام مواد غیرقابل بازیافت مورد بحث قرار گرفته است. در نهایت، با استفاده از داده های شرکت نفت بهران، اعتبار مدل ارائه شده مورد ارزیابی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
زنجیره تامین، حلقه بسته، سبز، آلاینده، عدم قطعیت، روش اپسیلون-محدودیت، روش بهینه سازی استوار.مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.