کاربرد مهندسی ارزش در بهینه سازی سیستمهای سرمایش و گرمایش ایستگاه های آتش نشانی (مطالعه موردی: ایستگاه آتش نشانی شهرک گویم شیراز)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1053
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی صنایع، موسسه آموزش عالی زند، شیراز
کارشناس ارشد مهندسی صنایع، موسسه آموزش عالی زند و کارشناس برنامه ریزی و کنترل پروژه شهرداری، شیراز؛
چکیده
امروزه با افزایش هزینه های انرژی در کشور، سازمانها به دنبال روشهایی هستند که بتوانند علاوه بر افزایش کارایی سیستمهای سرمایشی و گرمایشی، مصرف سوخت و انرژی را تا حد امکان کاهش دهند. با توجه به اینکه سیستمهای سرمایش و گرمایش جزء مهمترین تجهیزات در ساختمانهای امروزی هستند، انتخاب مناسب این تجهیزات میتواند مصرف انرژی و هزینه را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. در این راستا، پژوهش حاضر با هدف کاربرد مهندسی ارزش (VE) به عنوان روشی کارآمد در بهینه سازی سیستمهای سرمایش و گرمایش ایستگاه های تیپ بزرگ آتش نشانی انجام شده است. در ابتدا طرح اولیه سیستمهای سرمایش و گرمایش ایستگاه آتش نشانی گویم مبنای کار قرار گرفت. سپس روش مهندسی ارزش در دو مرحله پیش مطالعه و مطالعه ارزش بکار گرفته شد. به منظور بهبود یا جایگزینی سیستمهای سرمایش و گرمایش در ایستگاه آتش نشانی، شش سناریو بررسی شد. با توجه به نتایج پژوهش، بکارگیری سیستم داکت اسپیلت با کویل آبگرم از پکیج گرمایشی ، سیستم جریان متغیر مبرد (VRF( و استفاده از چیلرهای تراکمی به ترتیب در اولویت اول تا سوم قرار گرفتند. نتایج پژوهش میتواند منجر به کاهش هزینه های دوره ساخت و کاهش مصرف انرژی در زمان بهره برداری گردد.کلیدواژه ها
مهندسی ارزش، بهینه سازی ، سیستم سرمایش، سیستم گرمایش، تحلیل کارکرد.مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.