بهبود عملکرد بخش اورژانس با کمک شبیه سازی گسسته پیشامد با فرض وجود بیماران ناشکیب

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC16_003
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 741
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا شوندی

دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران. گروه کسب و کار جدید،

سیدمجتبی سجادی

دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران. گروه کسب و کار جدید،

چکیده

مقدمه: سالهاست که ارائه دهندگان خدمات بهداشتی و درمانی از جمله اورژانس ها به این شناخت دست یافته اند که مشتریان این مراکز باید سیستم را با رضایت ترک کنند. در صنعت سلامت ترک اورژانس با تمایل شخصی بیمار از نشانه های عدم رضایت بیماران بوده که خود به تنهایی میتواند بیانگر نقص در سیستم مدیریتی یک مرکز اورژانس باشد،روش بررسی: این مطالعه از نوع توسعه ای کاربردی، مقطعی بر روی بیماران یک مرکز اورژانس در سال 98 انجام و اطلاعات به روش مشاهده و پرسشنامه استاندارد جمع آوری شده است. روش نمونه گیری بصورت هدفدار و بدون نمونه گیری اولیه و دربازه زمانی یک ماه ه میباشد. همچنین در این پژوهش به شبیه سازی اورژانس یک مرکز درمان دولتی با کمک نرم افزار ارنا پرداخته شده و با در نظر گرفتن دلایل و نحوه ترک بیماران ناشکیب LWBS) و (AMA نتایج بدست آمده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.یافته ها: در این پژوهش که با هدف کاهش زمان انتظار بیماران و و ترک سیستم توسط بیماران ناشکیب پیش از بستری میباشد، چهار سناریو در نظر گرفته شده است و نهایتا سناریو بهبود دهنده شاخص های عملکردی معرفی میگردد.نتیجه گیری: با توجه به یافته های این پژوهش به منظور بهبود شاخص های عملکردی با تغییر تعداد منابع و تخت ها به طور مناسب میتوان میزان نارضایتی بیماران را کاهش داد. همچنین نتایج حاصل از مدل بهبود یافته بیانگر آن است که تخصیص مناسب نیروی انسانی، برنامه ریزی جهت تامین و حفظ نیروی انسانی، آموزش نیروهای جدید و متخصص میتواند به کاهش زمان انتظار بیماران ناشکیب، تسریع فرآیند تریاژ بیماران و همچنین کاهش میزان ترک سیستم اورژانس قبل از اقدامات تشخیصی و اتمام فرآیند درمان کمک کرد.

کلیدواژه ها

اورژانس، شبیه سازی، زمان انتظار، بیمارانLWBS3، بیمارانAMA4

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.