شبیه سازی عددی انتقال حرارت در پره های عرض ی مبدل حرارتی دما بالا
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های نوین در مهندسی و علوم کاربردی
- کد COI اختصاصی: NREAS02_172
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 560
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (تبدیل انرژی)، دانشگاه بیرجند
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک، دانشگاه بیرجند،
چکیده
مبدل های حرارتی تقریبا پرکاربرترین عضو در فرآیندهای شیمیایی اند و می توان آن ها را در بیشتر واحدهای صنعتی ملاحظه کرد. آنها وسایلی هستند که امکان انتقال انرژی گرمایی بین دو یا چند سیال در دماهای مختلف را فراهم میکنند. یکی ا ز متداول ترین ا نواع مبدل های حرارتی، مبدله ای حرارتی فشرده می باشد. یکی از پرکاربردترین مبدله ای حرارتی فشرده، مبدله ای حرارت ی صفحه ای پره دار می باشند. مبدل های حرارتی با سطوح پرهدار، دارای پره ها و یا ضمائمی در سطح اص لی انتقال گرما به منظور افزایش این سطح می باشند. در این مقاله مبدل های حرارتی صفحه ای پره دار که کاربرد فراوانی در صنایع مختلف دارد، مورد بررسی قرار می گیرند. هدف از ارائه ی این مقاله بررسی و مقایسه ی توزیع انتقال حرارت برای پره های u ، v و z شکل و در نهایت انتخاب بهترین پره از لحاظ توزیع انتقال حرارت توسط نرم افزار ANSYS FLUENT می باشد. که با بررسی و مقایسه نتایج بدست آمده درمی یابیم که میزان توزیع انتقال حرارت برای پره z شکل بیشتر از پره u شکل بوده و همچنین توزیع انتقال حرارت برای پره u شکل بیشتر از پره v شکل می باشد. و همچنین میزان توزیع انتقال حرارت در حالت با پروس بیشتر از حالت بدون پرس است .کلیدواژه ها
مبدل های حرارتی دما بالا، لوله پهن، پره داخلی، پره عرضی.مقالات مرتبط جدید
- تحلیل عددی تاثیر متغیرهای ضخامت و طول نمونه بر ناهمگنی کرنش ورق مسی براساس تعداد پاس های فرایند پرس کاری شیاری
- بهینه سازی سیستم راهگاهی و کاهش عیوب ریخته گری در پروانه پمپ با استفاده از نرم افزار Pro-CAST
- تاثیر انجماد نفوذ یکنترل شده بر سینتیک همگن سازی آلیاژ ۷۰۶۸ آلومینیم
- کاربرد تکنولوژی و فناوری در تولیدات خودرو و مهندسی مکانیک
- مروری بر فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در حوزه استخراج از معادن
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.