ارتباط بین ارگونومی فضاهای اداری با کارایی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان کرمان
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران
- کد COI اختصاصی: SPORTCONF06_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 771
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت ورزشی، (کارشناس ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان)
کارشناس مدیریت بیمه، (مسئول نمایندگی ورزش و جوانان بخش ماهان)
چکیده
هدف از پژوهش حاضر تعیین ارتباط ارگونومی فضاهای اداری با کارایی کارکنان ادارات ورزش وجوانان استان کرمان بود. روش پژوهش از نوع توصیفی همبستگی بود که به صورت پیمایشی انجام شدو به لحاظ هدف کاربردی بود. جامعه آماری این پژوهش کلیه کارکنان شاغل در اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان و ادارت تابعه واقع در 23 شهرستان استان N=198 بود، که با توجه به محدودیت جامعه اماری، از روش نمونه گیری تمام شمار استفاده شد که پس ازتوزیع پرسشنامه ها تعداد 193 پرسشنامه نهایی برگشت داده شد. برای جمع آوری اطلاعات از دو پرسشنامه محقق ساخته ارگونومی فضاهای اداری و پرسشنامه استاندارد کارایی کارکنان حاجی زاده 1384 استفاده شد. برای اطمینان از روایی پرسشنامه محقق ساخته، از نظرات و راهنمایی های 10 نفر از اساتید صاحب نظر در علم مدیریت و مدیریت ورزشی استفاده و نظرات آن ها در پرسشنامه نهایی لحاظ گردید. همچنین برای اطمینان از پایایی درونی پرسشنامه پس از لحاظ کردن نظرات متخصصان از روش آلفای کرونباخ استفاده و ضریب پایایی درونی α=0/84 بدست آمد، همچنین ضریب پایایی درونی برای پرسشنامه استاندارد کارایی α=0/91بدست آمد. از آمار توصیفی جهت بررسی شاخص های مرکزی و پراکندگی داده ها و از آمار استنباطی جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد، نتایج تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد که بین وضعیت ارگونومی فضاهای اداری و مولفه های آن با کارایی کارکنان ادارات ورزش و جوانان استان کران رابطه معناداری وجود دارد. P›0/05کلیدواژه ها
ارگونومی، کارایی، ادارات ورزش و جوانان کرمانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.