تدوین برنامه استراتژیک بازاریابی ورزش دانشجویی اداره تربیت بدنی دانشگاه پیام نور

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: سومین همایش ملی انجمن علمی مدیریت ورزشی ایران
  • کد COI اختصاصی: SASM03_161
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 598
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لیلا سلطانیان

کارشناس ارشد دانشگاه پیام نور

چکیده

هدف کلی: یکی از قابلیتهای لازم برای موفقیت در عرصه های رقابت، برخورداری از دانش و مهارت بازاریابی در موسسه های اقتصادی است . در این میان موسسه های ورزشی را نیز می توان به عنوان بخش مهم و جدایی ناپذیری از بدنه اقتصادی کشور در نظر گرفت که در راستای توسعه ورزش عمومی، تخصصی و قهرمانی در سطح داخلی و بین المللی به دنبال دستیابی به اهداف اقتصادی هستند. ورزش دانشگاهی نیز چون سازمان های ورزشی به دنبال فعالیت های بازاریابی می باشد و به این بخش توجه ویژه ای دارد. هدف تحقیق حاضر، تدوین برنامه استراتژیک بازاریابی ورزش دانشجویی اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نوربود.روش شناسی: روش تحقیق از نوع توصیفی- تحلیلی است. جامعه آماری تحقیق، شامل: مدیرکل، معاون، اعضای هیئت علمی رشته تربیت بدنی فعال در زمینه تدوین برنامه استراتژی و کارشناسان ادارات تربیت بدنی دانشگاه پیام نور استانهای کشور که جمعا برابر با 50 نفر بوده است. نمونه آماری در این تحقیق کل شمار و برابر جامعه آماری انتخاب گردید. پرسشنامه ای محقق ساخته با مقیاس پنج گزینه ای لیکرت و با تعداد 55 سوال طراحی و روایی آن توسط متخصصان و استادان تایید و پایایی آن نیز با روش آلفای کرونباخ (191) به دست آمد. در این پژوهش از آمار توصیفی و آمار استنباطی استفاده گردید. یافته ها: یافته ها نشان داد ورزش دانشگاه در بخش بازاریابی در وضعیت کنونی دارای 10 قوت، 10 ضعف، 10 فرصت و 10 تهدید می باشد. در بخش قوت؛ مطرح بودن تشکیل واحد بازاریابی در اداره کل دانشگاه پیام نور، در بخش ضعفها، نشریات تخصصی بازاریابی ورزش دانشجویی در دانشگاه پیام نور ، در بخش فرصت ها؛ نقش حامیان مالی در برنامه ریزی بازاریابی ورزش دانشجویی دانشگاه، در بخش تهدیدها؛ عدم تخصیص منابع مالی کافی جهت توسعه و رشد ورزش دانشجویی بالاترین میزان اهمیت را دارند. نتایج: نتایج نشان داد که اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور از لحاظ موقعیت استراتژیک در منطقه WT قرار دارد که باید از استراتژی رشد و توسعه استفاده نماید. با توجه به یافته های تحقیق و بررسی منابع موجود 10 استراتژی و 27 برنامه های عملیاتی متناظر با هر یک از راهبردهای اداره کل تربیت بدنی تدوین گردید. پیشنهاد: بنابراین پیشنهاد می شود که اداره کل با استفاده از استراتژیهای ویژه خود در جهت بازاریابی و درآمدزایی ورزش دانشجویی گام بردارد.

کلیدواژه ها

استراتژیک، بازاریابی، ورزش دانشجویی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.