عملکرد عملیاتی: واسطه بین برنامه های توسعه سرمایه انسانی و عملکرد مالی شرکت مهندسی تولیدی پارس اکباتان کیان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم انسانی، مدیریت و کارآفرینی ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF07_253
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 479
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدابراهیم نژادحسینی

دانشجوی ارشد مدیریت صنعتی، گرایش عملکرد،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گچساران، ایران

مریم فرشاد

دانشجوی ارشد مدیریت صنعتی، گرایش عملکرد،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گچساران، ایران

امید ارغیش

دکتری مدیریت صنعتی، گرایش عملکرد،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گچساران، ایران

جهانبخش رحیمی باغملک

دکتری مدیریت صنعتی، گرایش عملکرد،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گچساران، ایران

چکیده

در دو دهه اخیر، عملکرد شرکت یکی از موضوعات جذاب بوده است و این تمایل در زمینه های پژوهشی به بروز نوآوری های بسیاریمنجر شده است. برای پاسخگویی به محیط رقابتی، شرکت ها نه فقط باید فرآیندهای جدید را ایجاد کنند، بلکه باید خدمات ومحصولات جدید را برای بازارهای نوظهور و توانمندی های فعلی خود را برای بازارهای موجود به کارگیرند و به علاوه، توانایی انجامسریع و تغییرات مداوم، قابلیت مهمی برای بقای بلندمدت است. پژوهش حاضر از لحاظ هدف، کاربردی و از نظر جمع آوری داده ها ازنوع تحقیقات توصیفی و از شاخه مطالعات میدانی به شمار می آید و از حیث ارتباط بین متغیرهای پژوهش از نوع پیمایشی است.روش انجام پژوهش بصورت پیمایشی بوده که مهمترین مزایای آن قابلیت تعمیم نتایج است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل 706نفر از پرسنل شرکت مهندسی تولیدی پارس اکباتان کیان، که با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی دردسترس تعداد 248 نفر بااستفاده از فرمول کوکران به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمع آوری اطلاعات، از پرسشنامه استاندارد استفاده شده است. در اینپژوهش برای تحلیل داده ها از رویکرد مدلسازی معادلات ساختاری و نرم افزارهای Amos و Spss استفاده گردیده است. نتایجپژوهش مشتمل بر سه فرضیه است که تمامی فرضیات در سطح خطای 95 % تایید شده اند. نتایج پژوهش حاکی از آن است کهتوسعه سرمایه انسانی بر عملکرد مالی و عملیاتی و همچنین عملکرد عملیاتی بر عملکرد مالی تاثیر مثبت و معناداری دارد.

کلیدواژه ها

توسعه، سرمایه انسانی، عملکرد، عملکرد مالی، عملکرد عملیاتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.