مسیرهای گردشگری فرهنگی (مطالعه موردی: مسیرهای پیشنهادی برای گردشگران ایرانی در ترکیه)

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مطالعات بین رشته ای در مدیریت و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ICOCS03_142
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 473
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهشید بنی آدم

دانشجوی کارشناسی مدیریت جهانگردی، دانشکده اقتصاد، مدیریت و علوم اجتماعی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران.

فرشاد شالفروش خلجانی

دانشجوی کارشناسی ارشد اوقات فراغت و راهنمایی گردشگری، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه اژه، ازمیر، ترکیه.

چکیده

ایران بزرگترین همسایه ترکیه میباشد که در شرق این کشور واقع شده است. این دو کشور با داشتن قلعه ها، بناهای تاریخی و مذهبی و همچنین تنوع اقوام و نژاد و هنرهای سنتی از مهدهای مدنیت در جهان به حساب می آیند. بنابراین ارتباط تنگاتنگ این دو هم در گذشته و هم در حال حاضر غیر قابل انکار است. با وجود گسترش روابط سیاسی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه، مشترکات فرهنگی هنوز هم به عنوان اساسی ترین زمینه تحکیم پیوندها میان مردم این دو کشور محسوب میشوند که زمینه ارتباطی تنگاتنگ را فراهم آورده است.با تکیه بر مسائل فوق، در سالهای اخیر و برخی مولفه های دیگر شاهد افزایش روابط گردشگری دو کشور نیز بوده ایم. صنعت گردشگری، به عنوان صنعتی پویا در جهان شناخته میشود. صنعتی که به سرعت در حال تغییر و تحول است. گردشگری در عصر جدید بیش از پیش روابط بین افراد را تنظیم میکند و در این میان گردشگری فرهنگی بیش از انواع دیگر گردشگری در این موضوع موثر میباشد.هر کشور دارای مسیرهای گردشگری مشخصی است که به گردشگران ارائه داده می شوند. مسیرهای گردشگری برنامه های کلی برای سفر شخص به یک مقصد را تنظیم می نمایند . مسیرهای گردشگری فرهنگی نیز همواره برای گردشگران جذاب بوده اند. باتوجه به افزایش تعداد گردشگران ایرانی در ترکیه در سالهای اخیر، هدف این مقاله بررسی چند مسیر گردشگری فرهنگی مناسب برای گردشگران ایرانی در ترکیه میباشد تا گردشگران یادشده بهره کامل از سفر خود را بگیرند.

کلیدواژه ها

مسیرهای گردشگری، گردشگری فرهنگی، گردشگران ایرانی، مسیرهای گردشگری ترکیه.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.