بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی با توسعه سیاسی و مشارکت سیاسی (مورد مطالعه: کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: هفتمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO07_039
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 569
نویسندگان
ارشد روابط بین الملل دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
پژوهش حاضر از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش توصیفی تحلیلی با استفاده از ابزار پرسشنامه می باشد. هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی با توسعه سیاسی و مشارکت سیاسی می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب می باشند که با استفاده از فرمول کوکران 384 نفر به عنوان نمونه به صورت تصادفی انتخاب شدند و پرسشنامه بین آنها توزیع شد. روایی سوالات پرسشنامه توسط اساتید و متخصصان مورد تایید قرار گرفت، پایایی آن نیز با آزمون آلفای کرونباخ 0.79 محاسبه شد. برای تجزیه و تحلیل داده های حاصل از پرسشنامه از نرم افزار spss استفاده شده است. با توجه به غیر نرمال بودن داده های پرسشنامه، از آزمون ناپارامتریک اسپیرمن جهت پاسخ دهی به فرضیه های پژوهش استفاده شده است. نتایج حاصل از تحلیل داده ها نشان داد که که رابطه همبستگی بین دو متغیر سرمایه اجتماعی ومشارکت سیاسی با ضریب 0/732 تایید شده و با sig=0.002 و در سطح اطمینان 95 درصد مورد قبول است. به دلیل این که سطح معناداری در ضریب همبستگی کمتر از پنج درصد است، لذا رابطه مستقیم و معناداری بین دو متغیر سرمایه اجتماعی و مشارکت سیاسی وجود دارد و در نتیجه فرض 0H رد شده و فرض 1 H مورد تایید است. همچنین نتایج آزمون اسپیرمن نشان داد که رابطه همبستگی بین بعد مشارکت سیاسی و توسعه سیاسی رابطه با ضریب 0/680 تایید شده و با sig=0.000 و در سطح اطمینان 95 درصد مورد قبول است.کلیدواژه ها
سرمایه اجتماعی، مشارکت سیاسی، توسعه سیاسی، بعد تعاملی، بعد کارکردی، بعد ساختیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر ارتباط برند با خود در رابطه بین تجربه برند حسی و وفاداری برند
- تاثیر تجربه برند حسی بر وفاداری برند در بین مشتریان صنعت لوازم خانگی پارس خزر شهر مراغه
- تاثیر کفایت برند در رابطه بین دیجیتالی شدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر دیجیتالیشدن برند بر عملکرد بازار برند عالیس در شهر مراغه
- بررسی تاثیر توزیع کالابرگها بر بهبود اقتصاد جامعه از دیدگاه خانوارها (مطالعه موردی: دهکهای ۱ تا۷ )شهر تبریز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.