چگونه توانستیم علاقه مندی به نماز را در دانش آموزان تقویت کنیم
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد دستاورهای نوین در علوم تربیتی و رفتاری «از نگاه معلم»
- کد COI اختصاصی: CFTP06_364
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 959
نویسندگان
آموزگار دبستان معرفت بیکاه
آموزگار دبستان معرفت بیکاه
آموزگار دبستان معرفت بیکاه
آموزگار دبستان معرفت بیکاه
چکیده
هدف از این مطالعه و ا قدام پژوهی تثبیت و یادگیری نماز در دانش آموزان است که کارهای ذیل انجام شد: اول پرورش ریشه های فطری و احساسات مذهبی بچه ها و بعد با استفاده از مدل گروه بندی دانش آموزان و استفاده از تدریس گروه همیار و تشویق دانش آموزان که نماز یاد گرفتند و تشویق کسانی که به هم گروه خود نماز یادداند و تشویق کامل گروهی که نماز زودتر از بقیه گروه ها نماز یاد گرفتند باعث شد که تمام دانش آموزان کلاس پنجم نماز یاد بگیرند و نسبت به نماز و نماز جماعت علاقه مند شوند. نماز وسیله ی تشکر از خداوند بر نعمت های اوست. ((فصل لربک وانحر)) پیامبر اسلام فرمود: ((موضوع الصلاه من الدین کموضع الراس من الجسد)) نماز به منزله ی سرنسبت به تن می باشد. پیامبر فرمود: ((اول مایحاسب به العید الصلاه)) نخستین چیزی که به حساب انسان می رسند نماز است. حضرت علی (ع) می فرماید: (علموا صبیانکم الصلوه) نماز را به کودکتان بیاموزید نماز یکی از شایسته ترین ضروری ترین کارهایی است که باید در تمامی کشورهای مسلمان به خصوص در ایران ما صورت گیرد. زیرا بر پا داشتن نماز نخستین ثمره و نشانه ی حکومت صالحان است. نماز رکن اصلی دین است و باید اصلی ترین جایگاه را در زندگی مردم داشته باشد. هیچ وسیله ای مستحکم تر و دایمی تر از نماز برای ارتباط میان انسان با خدا نیست نورا نیت نماز و رازها و رمزهای آن و درس هایی که در آن گنجانیده شده و اثر آن در ساختن فرد و جامعه چندان نیست که بشود در مقالی کوتاه از آن سخن گفت بلکه چنان نیست که بی خبری چون من بتواند از اعماق آن خبری آورد، آن چه من با قلم قاصر و معرفت ناچیز خود می گویم آن است که مردم ما و جامعه ی ما و به خصوص جوانان ما که اکنون بار امانت سنگینی را به دوش گرفته اند باید نماز را منبع قدرتی لایزال بدانند آن است که در کار معرفی نماز کوتاهی های زیادی شده است و نتیجه آن که نماز هنوز جایگاه شایسته خود را به دست نیاورده است این مسئولیت سنگین بر دوش ما معلمان ابتدایی است.کلیدواژه ها
نماز، علاقه مندی، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- حکمت عملی در حکمرانی خوب
- گفتمان نظری سیاست خارجی کشور جمهوری اسلامی ایران در مقابل اسراییل از دیدگاه حقوق بین الملل
- نقش و جایگاه رسانه ها فضای مجازی و آینده فناوری های آموزشی از منظر حکمرانی حکمی
- حکمرانی و توسعه فرهنگی از دیدگاه های حضرت امام خمینی (ره)
- بررسی جایگاه مدیریت حق نظارت همگانی در حکمرانی اسلامی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.