تاثیر متغیرهای مستقل آموزش ایمنی بر متغیر وابسته توسعه فرهنگ ایمنی درمعدن 4 گلگهرسیرجان با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی مواد،متالورژی و معدن ایران
- کد COI اختصاصی: MCONF03_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 800
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی عمران گرایش مدیریت ساخت ،سرپرست ایمنی معدن ۴ گلگهر سیرجان،دانشگاه ازاد اسلامی واحد میبد
چکیده
کار بخشی از زندگی ماست و انسان ها حداقل یک سوم از زمان شبانه روز شان را مشغول کار اند و یا درمحیط کارشان سپری می کنند. همه این ها در گروی این است که کار، سلامت جسمانی و روانی ما را دچارمشکل نکند. معدن کاری از جمله مشاغل پر خطر، با بالاترین سطح حوادث ایمنی، خطرهای بهداشتی ومعضلات محیط زیستی شناخته شده است. در این میان معادن در میان صنایع دیگر نقش کلیدی تریدارند. با این رویکرد در پژوهش حاضر سه حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) در معدن4 گلگهر سیرجان، به صورت مروری مورد بررسی قرار گرفته است. مطابق تحقیقات پژوهشگران ، رعایتاصول ایمنی در معادن ، از شروط مهم و الزامی برای آغاز تا خاتمه در پروژه های معدنی می باشد ، چرا کهخطرات ذاتی و منحصر به فردی که در پروژه های مذکور وجود دارد جز چالش های کلیدی برایپیمانکاران است و هزینه سوانح شغلی در این صنعت ممکن است حتی تا 15 درصد هزینه کل باشد.بسیاری از این حوادث به دلیل عدم وجود یک فرهنگ ایمنی توانمند اتفاق می افتد. که منجر به ایجادحوادث گوناگون و بروز خسارات جانی و مالی شدیدی می شود. در این مقاله ، یک چار چوب ارزیابیریسک ایمنی بر اساس تئوری مدل هزینه ایمنی (COS)، فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و اولویت بندی توانمند سازی فرهنگ ایمنی ارائه شده است تا بتوانیم در مدیریت پروژه به اهدافی واقع گرایانه درتصمیم سازی و تخصیص دادن بودجه ها ، استراتژی مناسبی را پیش بگیریم.در این مقاله پنچ فاکتور اصلی از عوامل اصلی توانمند سازی فرهنگ ایمنی شامل: 1- رهبری 2- خط مشیو استراتژی 3- نیروی انسانی 4- سهامدارن و منابع 5- فرایند ها ، می باشد.کلیدواژه ها
اصول ایمنی، فرهنگ ایمنی، معدن، تحلیل سلسله مراتبیمقالات مرتبط جدید
- پتانسیل کانیزایی و تشکیل بوکسیت در برگه علیآباد شمال استان سمنان
- کاربرد تلفیق تصاویر اپتیکال و راداری در بارزسازی سنگهای دگرسان شده و اکتشاف کانسارهای معدنی: مطالعات موردی از مصر، اندونزی و ایران
- شناسایی تاثیر لاگ های ژئو فیزیکی دراکتشافات نفت با تاکید بر چالش های تولید نفت در آب های عمیق تضمین جریان
- مروری بر مهندسی محیط زیست، توسعه پایدار، تجارت بین الملل و مدیریت منابع
- نقش هوش مصنوعی در ارتقای بهرهوری صنعت سنگ های ساختمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.