بررسی تحلیلی ماهیت حقوقی قراردادهای پیشفروش ساختمان در فقه و حقوق موضوعه
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی حقوق، فقه و فرهنگ
- کد COI اختصاصی: LAWJC01_220
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 450
نویسندگان
کارشناس ارشد حقوق خصوصی
کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق اسلامی
چکیده
قرارداد پیش فروش آپارتمان با توجه به افزایش جمعیت و نیاز روز افزون به مسکن از جمله قراردادهایی است که همگام با پیشرفت و صنعتی شدن جوامع رشد چشمگیری و قابل توجهی داشته است. مهم ترین مساله در مورد این قرارداد حتی پس از تصویب قانون پیش فروش ساختمان در سال 1389 ، ابهامات عدیدهای است که در مورد ماهیت این نهاد نوظهور حقوقی وجود دارد چون این قانون به دلیل شکلی بودن آن، اساسا به بحث ماهیت این قرارداد اشاره ای نداشتهاست. قرارداد پیش فروش ساختمان قراردادی نوظهور است که علاوه بر حکومت قواعد عمومی قراردادها بر آن، تابع احکام ویژه مندرج در قانون پیش فروش ساختمان می باشد.آگاهی از کم و کیف این گونه قراردادها که روز به روز شایع تر می شود امری اجتناب ناپذیر است. در این مقاله سعی بر آن شده است تا با روش توصیفی – تحلیلی و استفاده از منابع کتابخانهای ماهیت و قرارداد پیش فروش ساختمان تبیین و توصیف شودکلیدواژه ها
قرارداد ، پیش فروش ، بیعمقالات مرتبط جدید
- حبس و بازداشت غیر قانونی
- بررسی دیدگاه های فقهی موثر در رویه قضایی درباره ملکیت آثار ادبی هنری فرهنگی
- شبکه ارتباط و تعامل موثر مردم و نیروی انتظامی و امنیتی با تاکید بر مطالعه شهر مشهد- مطالعه تطبیقی
- واکاوی فقهی و حقوقی نقش اثر انگشت در کشف جرم
- Promoting Climate Justice: Tackling Environmental Inequity and its Social and Economic Consequences
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.