استفاده از روش زریسکپینگ به منظور صرفه جویی مصرف آب در فضای سبز شهر تهران
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: همایش ملی ایمنی، بهداشت و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: SHECONF01_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 664
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن،
کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن، کارشناس اداره کل هماهنگی مناطق و سازمان های فنی عمران شهرداری تهران.
چکیده
آب یکی از حیاتی ترین مواد موردنیاز انسان، حیوان و گیاهان است. وفور یا نقصان این ماده حیاتی تغییراتی در سیمای طبیعت و محیط زیست پدید می آورد، حفاظت و استفاده بهینه از منابع آب از اصول توسعه پایدار است. آبهای سطحی جاری از جمله رودخانه ها از مهم ترین منابع آب هستند که نقش مهمی در تامین آب موردنیاز فعالیتهای مختلف مانند: کشاورزی، فضای سبز، صنعت، شرب و تولید برق دارند. بسیاری از برنامه ریزی های منابع آب در کشورها بر اساس پتانسیل بالقوه منابع آب سطحی می باشد. یکی از اولین دیدگاههای مفهومی ای که برای رسمیت دادن به این اصول و مبانی به وجود آمده است، منظرسازی کم نیاز به آب یا همان زریسیپینگ می باشد بنابراین تمرکز بر روی منظرسازی کم نیاز به آب یا زریسکیپینگ با تاکید فضای سبز شهری برای مقابله با بحران آب بسیار مهم خواهد بود. بدین منظور در ابتدا به اهمیت و ضرورت مطالعات منظرسازی کم نیاز به آب در ایران پرداخته میشود و در ادامه تجارب موفق این نوع منظرسازی در مورد بررسی قرار گرفته و در پایان به جمع بندی اصول و راهبردهای برنامه ریزی و طراحی به کار برده شده در ارتباط با فضای سبز شهری در این نوع منظرسازی بیان می گردد.کلیدواژه ها
زریسکیپینگ، منظرسازی، فضای سبز شهری، محیط زیست، صرفه جویی در مصرف آبمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.