متریک های اعتبارسنجی نیازمندی های نرم افزار

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم برق و کامپیوتر و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: ECMECONF04_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 633
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمیدرضا مختاری

دانشجوی دکتری نرم افزار،گروه کامپیوتر، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

ناصر مدیری

دکتری مانیتورینگ امنیت شبکه های گسترده کامپیوتری، هیئت علمی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران

چکیده

هدف اصلی شرکت های نرم افزاری ارائه راه حل هایی در حوزه های مختلف برای تحقق بهتر نیازهای مشتریان می باشد. روند موفقیت آمیز بودن مدل سازی بستگی به یافتن نیازمندی های صحیح و دقیق دارد. با این حال، کلید توسعه موفقیت آمیز برای تطبیق و ادغام بخشهای مختلف توسعه یافته به اهمیت انتخاب و اولویت بندی نیازمندی هایی که باعث پیشرفت مراحل کار و در نهایت منجر به ایجاد محصول با کیفیتی خواهد شد اشاره دارد.توانایی فرآیندهای مهندسی نیازمندی ها1 در سیستم از قبیل روش ها و ابزارها، برای مقابله با تحولات از عوامل بسیار مهمی هستند. در سیستم های پیچیده امروزی به دلیل وجود داده های بسیار بزرگ2، ارتباطات و جریان بین آنها و اینترنت اشیاء3 سیستم هایی بسیار عظیم ارایه شده است که با توجه به مقیاس این سیستم ها چالش های زیادی در بحث طراحی، توسعه، آزمایش، تکامل، مراحل ارزیابی و پیاده سازی برای مهندس نیازمندی ایجاد می نماید.اعتبار سنجی کلیدی ترین بخش کار می باشد، که شامل تکنیکهای است که صحت مجموعه ای از نیازمندی های مشخص شده را برای ساخت یک راه حل، که منجر به اهداف کسب و کار پروژه می گردد تایید می کند. نیازمندی ها در طول پروژه تغییر میکنند و مدیریت این تغییرات برای حصول اطمینان از صحت نرمافزار ساخته شده برای ذینفعان اهمیت بسیاری دارد. در این پژوهش به اهمیت مهندسی نیازمندی ها و توسعه آن با بررسی مزایا و چالش های این نقش و ضرورت اعتبار سنجی آن می پردازیم.

کلیدواژه ها

چالش، متریک، مزایا، اعتبارسنجی، توسعه، نیازمندی، نرم افزار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.