مرور ودسته بندی انواع روش های شناسایی سرویس های کسب وکار

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: CEITCONF03_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 473
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمود قاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

اکبر نبی الهی

استادیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

سیدحبیب سیف زاده

استادیار، دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران

چکیده

معماری سرویس گرا با لحاظ کردن ویژگی هایی مانند قابلیت استفاده مجدد، قابلیت ترکیب و توزیع شدگی به طور گسترده ای در سازمان ها استفاده می شود. شناسایی سرویس یکی از جنبه های مهم معماری سرویس گرا است و سازمان ها در شناسایی سرویس مشکلاتی ازقبیل انتخاب روش مناسب باتوجه به منابع دردسترس و مبتنی بر نیازهایشان روبرو هستند. از سوی دیگر شناسایی سرویس مورد توجه بسیاری از محققان قرار گرفته است و تحقیقات زیادی در این زمینه انجام شده است. در این مقاله ابتدا مفاهیم کلی شناسایی سرویس مطرح شده و در ادامه مروری بر روشهای شناسایی سرویس صورت گرفته است. سرویس ها به طور کلی به دو گروه سرویس های کسب و کار و سرویس های نرم افزاری تقسیم می شوند. معیارهای کیفیت یکی از سنجه های مهم در شناسایی سرویس می باشد و در روشهای جدید چندین معیار کیفیت بررسی شده که نشان از اهمیت بحث کیفیت سرویس دارد. اغلب روش های شناسایی سرویس های کسب وکار، به صورت خودکار و نیمه خودکار عمل کرده و از استراتژی بالا به پایین استفاده کرده اند به علاوه این روشها از الگوریتم هایی همچون ژنتیک، خوشه بندی، بهینه سازی ذرات، منطقفازی و درخت پوشا استفاده کرده اند.

کلیدواژه ها

سرویس کسب وکار ، شناسایی سرویس، معماری سرویس گرا، معیارهای کیفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.